Rareș Bogdan, despre un conflict cu preşedintele Klaus Iohannis: "Nu spun mai mult"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Rareş Bogdan dezminte zvonurile potrivit cărora ar exista tensiuni între el şi preşedintele Klaus Iohannis.

"Nu, nu m-am certat cu președintele Klaus Iohannis. Din contra, ne înțelegem excepțional. Gândim la fel și abia aștept sa începem treaba in precampanie și apoi in campania electorală, umăr la umăr, atat in tara cat si in Diaspora. Vom fi peste tot. Stiu cine a lansat zvonurile acestea mizerabile, zvonuri cărora le-au căzut victime și oameni de maxima buna credinta, analiști, Editorialiști sau comentatori. Fără a avea vreo vina aceștia. 

Unii sunt consilierii și camarila unui Președinte de partid, ceilalți sunt oameni dintr-o televiziune. Nu spun care. Spun doar ca sunt mâhnit ca vine de la ei. Deci sa fie clar, eu nu am făcut nimic care sa îl deranjeze pe Președintele Klaus Iohannis, dansul nu a făcut nimic care sa ma facă sa reactionez in vreun fel critic sau negativ. Din contra! Am fost și suntem o echipa pentru România. Veți vedea singuri. Nu spun mai mult. Luptam și Câștigam! #impreuna și in 2019!", a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Recent au fost mai multe zvonuri răspândite în spaţiul public privind o răcire sau chiar un conflict între fostul jurnalist şi liderul PNL, Ludovic Orban. Mai nou, analistul politic Ion Cristoiu a discutat despre un zvon potivit căruia ar fi un conflict chiar între europarlamentarul Rareş Bogdan şi preşedintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel