Liviu Dragnea își face partid cu Codrin Ștefănescu. Mesaj pentru Ciolacu: "Îți tremură nădragii. Vei avea soarta lui Zgonea"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Codrin Ștefănescu
Sursa foto: Facebook @Codrin Ștefănescu

Liviu Dragnea se pregătește cel mai probabil de lansarea unui nou partid alături de Codrin Ștefănescu și de alte personaje care ar putea fi atrase din PSD. Ștefănescu i-a transmis un mesaj lui Marcel Ciolacu, cel care se pare că ar fi început să tragă sfori și să se asigure astfel că nu va avea parte de trădări și de treceri masive în partidul lui Dragnea, din rândul social-democraților. 

 

"Mesaj pentru Marcel! In poza de mai jos sunt doi patrioți, foști șefi ai tāi! Primului i-ai jurat credință veșnica și inima ta pe tavā! Îți aduci aminte, nu-i așa? Al doilea te-a pus șef la Buzău, exact când aproape te goniserā din județ! Prin urmare, nu-ți permitem sā zici gogomānii despre noi, fārā sā primesti și replica! Știu ca-ți tremura și nădragii la gândul ca am putea crea un partid al romanilor! Știu ca ești o biatā marioneta și mimezi opoziția, luând in derâdere milioane de votanți. Știu și oamenii, știu membrii simpli de partid, știe toatā lumea! Te agiți inutil de când a fost eliberat Liviu Dragnea, promiți in stânga și-n dreapta funcții, azi i-ai promovat pe cei care te-ar mânca de viu, juri credință altora din pāduri și crezi cā vei scāpa. Eu cred cā tot soarta lui Zgonea o vei avea, dar e doar o părere personalā. Și in final atât: chiar dacā am face, tu și șefii tāi veți afla ultimii! Și da, atunci s-ar incolona toți Patrioții din partid, și nu numai, toți cei vânați și hărțuiți ani de-a rândul, toți cei care cred in dreptate pana la capāt! Toți cei despre care stăpânii tāi ți-au poruncit sā nu vorbești! Pentru cā ești doar un mic trădător, dintre mulți alții, de care poporul s-a cam sāturat! Punct. #faratradatoriinfunctiipublice," a scris Codrin Ștefănescu, atașând o poză cu el și Liviu Dragnea.

Partidul lui Liviu Dragnea, teama lui Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că, în cadrul Consiliului Politic Naţional al formaţiunii, a discutat cu colegii despre faptul că Liviu Dragnea, fostul lider al social-democraţilor, îşi va face un partid politic.

El exclude însă posibilitatea ca Dragnea să rupă din filialele PSD.

"A fost o discuţie între colegi că ar exista această posibilitate", a precizat Ciolacu, chestionat dacă a discutat în cadrul şedinţei despre faptul că Liviu Dragnea îşi face propriul partid.

Întrebat dacă există posiblitatea ca Dragnea să rupă o parte din filialele PSD în care avea influenţă înainte de condamnare, Ciolacu a spus: "Este exclusă această posibilitate". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel