Liviu Dragnea, despre VIOLENȚELE de la PROTESTE: „ROMÂNII sunt proști și deștepți”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea, a vorbit, în această seară, la Antena 3, despre violențele de la protestele anti-PSD din ultimele zile.

„Nu mi-a fost foarte ușor să le cer tuturor colegilor mei să nu riposteze. A fost foarte greu ca la Iași niciun membru să nu riposteze. Majoritatea din autocar au vrut să iasă. Totuși, când ies 30.000 ca să riposteze la câteva sute, rezultatul este previzibil. 

Nu vreau să ducem România acolo unde vrea să o ducă Iohannis și USR-iștii, PNL-iștii și nu numai și cei de la Pro România au aceleași violențe în limbaj. Mă uitam la aceste violențe și încercam să mă gândesc dacă este vreo diferență - și nu am găsit niciuna - în modul în care se comportau Cămășile Negre în anii '30 în Germania nazistă: să nu ai o opinie, să îi bați, să-i sperii. Vor să avem o țară plină de violențe, să-i voteze. 

Toți sperăm că România va rămâne în zona de normalitate. Este un cunoscut de-al meu care a intrat în discuție cu #reziștii. Ăștia scriau cu ”a-ți”, scriau nearticulat, ceva îngrozitor și purtau discuții cu niște PSD-iști care vorbeau corect. Ăștia erau cei de la USR care erau foarte bine pregătiți.

PSD nu vrea să lase pe nimeni în urmă. Românii sunt și proști și deștepți și buni și răi și urâți și frumoși și bogați și săraci și sănătoși și bolnavi... ce facem? Asta e o atitudine fascistă. ”, a spus Dragnea la Antena 3.,

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel