Dana Gârbovan, motivul pentru care ALDE e încă la guvernare? Este „un pic prietenă de familie cu Tăriceanu“

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu citează adesea din opiniile Danei Gârbovan. Potrivit jurnalistului Stelian Negrea, Tăriceanu chiar ar finanța Uniunea Națională a Judecătorilor din România, condusă de Gârbovan.

Judecătoarea Dana Gârbovan a transmis, astăzi, că a acceptat nominalizarea, după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că aceasta este propunerea pentru ministru al Justiției.

Dana Gârbovan este președinte al Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România. De asemenea, Dana Gîrbovan a atacat instituțiile internaționale care au criticat modificările la legile justiției și la Codurile penale. Aceleași acuze le-a adus și Călin Popescu Tăriceanu, jurnalistul Stelian Negrea exemplificând acest lucru cu două capturi de imagine care arată comentariile similare ale celor doi, din luna iulie, pe marginea acestui document.

„Numirea doamnei Garbovan la șefia Ministerului Justiției poate fi motivul pentru care Călin Popescu Tăriceanu nu a părăsit încă alianța de guvernare cu PSD.

Tăriceanu, un adversar declarat al Justiției care nu i se supune, citează mereu cu nesaț din opiniile doamnei Garbovan.

Să o lăsăm mai moale cu "judecătoarea independența", Dana Gârbovan, apropos specialistă în dreptul muncii, și să ne uităm la faptul că e posibil să fie un pic prietenă de familie cu Tăriceanu care e banuit că i-ar fi finanțat chiar â cea cu vreo 6 membri activi.

Oricum salut corul de bocitoare încurajatoare care au sărit să salute numirea doamnei Garbovan la șefia Justiției începând cu orcii de la A3 și alte singuratice sărăcuțe din presă până la maeștrii șpăgilor din România și niște slugutze de prin CSM ale lui Voiculescu Dan. Asta îți arată fix cine o dorește pe Dana Gârbovan în fruntea Ministerului Justiției“, a comentat jurnalistul Stelian Negrea pe Pagina sa de Facebook.

După publicarea rapoartelor GRECO, Dana Gîrbovan afirma că ”sunt nu doar vădit subiective, ci conțin și erori grosiere”. Referitor la solicitările GRECO, Dana Gârbovan arăta că ”Raportul de follow-up cuprinde o analiză părtinitoare și pe alocuri superficială ori eronata a problemelor ce fac obiectul său, fapt ce compromite seriozitatea și profesionalismul unui asemenea raport ce se finalizează prin "recomandări" adresate unui stat pe chestiuni ce țin de justiție”.

(w670)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel