Jurnalistă britanică, soția unui român în UK, a mărturisit că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului, în 13 ani de căsnicie: „S-a adaptat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Jurnalistă britanică, soția unui român în UK, a mărturisit că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului, în 13 ani de căsnicie: „S-a adaptat” FOTO: Facebook @Julie Cook
Jurnalistă britanică, soția unui român în UK, a mărturisit că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului, în 13 ani de căsnicie: „S-a adaptat” FOTO: Facebook @Julie Cook

O jurnalistă britanică a mărturisit că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului, în 13 ani de căsnicie. Julie Cook este căsătorită cu un român și spune că el i-a respectat întotdeauna decizia.

„Sunt căsătorită de 13 ani și nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu”, a declarat jurnalista Julie Cook, care colaborează cu publicația Metro, potrivit Știrile PRO TV. Modelul său de relații de familie i-a fost inspirat de actrița britanică Linda Robson, în vârstă de 64 de ani, care a jucat în serialul maraton „Birds of a Feather” și prezintă emisiunea „Loose Woman” la postul de televiziune britanic ITV.

„Mi se pare destul de dificil. Nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu, așa că îmi pun pijamalele când intru în baie. Copiii mei m-au văzut dezbrăcată, dar nu și soțul sau foștii parteneri, deoarece mama mea era catolică irlandeză”, a spus Linda.

Deși Julie nu este catolică și nu are niciun motiv religios să se îmbrace în spatele ușilor închise, totuși, ea este complet de acord cu actrița pe care o admiră mai mult, ea spune că dacă mai mulți oameni ar urma exemplul Lindei, toți ar avea căsnicii mult mai fericite.

Julie a povestit că atunci când este timpul să se pregătească pentru noapte, se strecoară în baie să-și pună pijamaua. Se întoarce apoi în dormitor, îmbrăcată complet în hainele sale de noapte, și se bagă în pat.

„Așa am procedat mereu, obosită sau nu. La fel, nu-l las pe soțul meu să intre peste mine când sunt în baie, indiferent dacă mă machiez sau, Doamne ferește, am nevoie la toaletă”, dezvăluie Julie.

 

Replica adresată românului: „Sunt englezoaică”

 

Ea spune că soțul ei s-a obișnuit, dar fiind român, are o abordare mai liberă cu privire la intimitate, dar în momentul când Julie îi spune „Sunt englezoaică”, el tolerează orice din partea ei.

„Soțul meu chiar s-a adaptat, își schimbă și el pijamaua atunci când eu nu mă uit. Deci, cu riscul de a părea de modă veche sau ciudată, sunt de acord cu Linda în această privință.

(...)

Nu cred că ești mironosiță dacă te pregătești într-o altă cameră, indiferent de cât timp ai fost căsătorită sau într-o relație – cred că înseamnă să ai respect față de sine și că vrei să păstrezi un anumit mister în relația ta”, a mai spus jurnalista căsătorită cu un român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel