Jurnalista Anca Alexandrescu, agresată într-un mall din București: "M-a prins de gât"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Jurnalista Anca Alexandrescu a povestit că a fost agresată într-un mall din București. Aceasta a fost luată de gât și de păr de un individ în stare de ebrietate. 

Anca Alexandrescu spune că totul s-a întâmplat într-un cunoscut mall din București, acolo unde obișnuiește să meargă la salon și este cunoscută de toate persoanele de acolo. Aceasta a fost apucată de păr și de gât, de la spate și nimeni nu a intervenit.

Iată ce a povestit jurnalista: 

„Am să dau numele mall-ului pentru că mi se pare inadmisibil. Nimeni nu a reacționat! Am ieșit de la un salon de coafor – merg frecvent acolo, mă cunoaște toată lumea – și am vrut să cumpăr ceva pentru băiețelul meu. Eram singură. M-am așezat la coadă. În spatele meu, de la o masă un bărbat a strigat: dna Anca, dacă vă lepădați de PSD, vă invit la un pahar de vin. M-am întors, mai era cu cineva la masă și am spus: nu am de ce să mă lepăd și am rămas la coadă.

Mi-a venit rândul să comand și în timp ce comandam cineva a venit pe la spate, m-a prins de gât și m-a tras de păr. M-am întors cu calm – mirosea puternic a băutură – și i-am spus: stimate domn, nu vă e rușine să vă purtați așa cu o femeie? Indiferent despre cine este vorba, cum mă cheamă, ce fac...cum vă permiteți să agresați în public așa o femeie, pe la spate, parșiv? În timpul ăsta mesele erau pline, zeci de oameni în jur care stăteau și se uitau. 

Anca Alexandrescu: "M-am apărat singură"

 

Nu mă așteptăm să sară cineva să mă apere pentru că m-am aparat singură! Dar că astăzi, ziua în amiază mare într-un mall în mijlocul a câtorva zeci de persoane o femeie să fie agresată și nimeni să nu scoată un cuvânt, mie mi se pare mai mult decât îngrijorător. Cum s-a întâmplat și cât de repede s-a mișcat poliția, am să va spun în această seară!

Asta însă nu mă oprește să merg mai departe să va arăt ce ne-a răspuns Comisia în privința taxei de solidaritate pe care OMV ar trebui să o plătească în România. Lucrurile nu stau nici pe departe așa cum încearcă unii să le prezinte," a spus Anca Alexandrescu, potrivit Podul.ro

Reamintim că în ultimele săptămâni Anca Alexandrescu a făcut numeroase emisiuni după ce a prezentat contractul privatizării Petrom. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel