Jandarmerița implicată în altercația cu vloggerul Andy Popescu lovește din nou. Un polițist acuză:"M-a scos din mulțime și m-a îmbrâncit"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Jandarmerița care a fost implicată într-o altercație cu vloggerul Andy Popescu lovește din nou. De această dată un lider sindical al polițiștilor care participa la proteste la Cotroceni o acuză că l-ar fi scos abuziv din mulțime și l-ar fi îmbrâncit, știind că este un lider, scopul fiind de a dezarma protestatarii.  

Polițistii au venit să protesteze în fața Palatului Cotroceni pe motiv că sunt nemulțumiți de decizia de a îngheța salariile și de a tăia sporurile și cer demisia Guvernului. De asemenea, sindicaliștii din Poliție au cerut să se întâlnească cu președintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre problemele lor.

„Am venit în fața Palatului Cotroceni pentru că știm că rolul președintelui României este deosebit de important și că de fapt el conduce Guvernul României, nu domnul Cîțu”, a spus unul dintre protestatari.

La un moment dat, spiritele s-au încins și protestatarii au aruncat cu fumigene, apoi s-au îmbrâncit cu jandarmii.

"Doamna m-a scos din mulțime și m-a îmbrâncit. Deci m-a scos de acolo, din mijlocul mulțimii și m-a dus la mașină. M-a văzut că sunt lider și vor să ne impresioneze cu asta. Ce-au făcut, au adus o femeie în față," a spus unul dintre protestatarii prezenți. 

„Au primit ordin să ne gazeze și să ne amendeze”, a spus alt protestatar. 

Mai mulți polițiști au fost legitimați de colegii lor jandarmi, iar sindicaliștii spun că acesta este un abuz.

Unul dintre protestatari s-a legat cu lanțuri de picioare.

„Răspundem la sfidare cu un miting și mai mare. Nu cedăm”, a spus unul dintre protestatari.

Altercația cu Andy Popescu

Reamintim că Andy Popescu, un cunoscut vlogger printre fanii mașinilor a fost amendat la începutul lunii februarie cu 1200 lei în Piața Constituției pentru că s-ar fi întâlnit cu fanii. A fost un moment în care Jandarmeria i-a somat pe cei aflați în Piața Constituției să părăsească zona deși nu era ora 23:00. A urmat apoi o altercație, cu un schimb de replici între jandarmi și Andy Popescu, iar cel din urmă a fost dus la mașină pentru legitimare, de aici totul degenerând.

Andy Popescu a continuat să explice fanilor săi pe contul de Instagram întreaga poveste cu filmări din mai multe zone. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel