Jandarmeria, PRECIZĂRI despre BĂTAIA de la mitingul PSD de la Brașov

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jandarmeria a precizat astăzi, într-un comunicat de presă, referitor la incidentul care a avut loc în Piaţa Sfatului din Braşov, că unul dintre cei doi bărbaţi implicaţi în altercaţie a fost condus la autospecială "pentru a fi izolat de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest".

Conform documentului citat, bărbatul agresat nu a solicitat îngrijiri medicale şi nu doreşte să depună plângere împotriva celeilalte persoane.

„La finalul manifestărilor, în jurul orelor 11,20, doi bărbaţi s-au îmbrâncit şi şi-au adresat reciproc injurii. Persoana agresată nu a solicitat îngrijiri medicale de specialitate şi nu doreşte să depună plângere împotriva agresorului. Persoana agresată a fost condusă la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolată de ceilalţi participanţi la manifestare şi pentru a evita alte eventuale conflicte cu participanţii la protest. După ce s-au asigurat că nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis să plece", potrivit comunicatului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Citește și BĂTAIE la miting: Un susținător PSD s-a BĂTUT cu un PROTESTATAR. Video

Jandarmeria, în colaborare cu Poliţia, desfăşoară în continuare "activităţi specifice în vederea identificării agresorului", a mai menţionat sursa citată.

Un incident în care au fost implicaţi doi bărbaţi a avut loc la finalul mitingului electoral organizat de filiala PSD de la Braşov, la care au participat câteva zeci de oameni, fiind invitaţi mai mulţi miniştri şi alţi lideri social-democraţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel