Jaf la biserica San Giuseppe din Sarno. Hoții au furat obiecte religioase valoroase

Eduard Pascu |
Data publicării:

În urmă cu cinci zile, persoane neidentificate la data respectivă, au spart biserica San Giuseppe din Sarno de unde au furat obiecte religioase valoroase. Hoții au fost luați ca din oală de polițiști.

În urma unei anchete ample efectuată de personalul echipei anti-criminalitate și securitate publică din Sarno au reușit să recupereze materialul sacru furat anterior din biserica San Giuseppe, de pe via Pedagnali din municipiul Sarno.

Cele 14 obiecte prețioase au fost imediat returnate și sunt din nou la locul lor; un potir de aramă și un crucifix de altar.

Cei trei hoți au fost identificați în Nocera și sunt un cetățean marocan în vârstă de 38 de ani, un egiptean de 28 de ani și un italian de 23 de ani, cu domiciliul în Sarno, toți cu numeroase antecedente penale pentru furt, primire de bunuri furate, evaziune, fraudă, trafic de droguri, transport ilegal de arme, amenințări, șantaj și opunere la arestare.

În timpul percheziției locuinței din Sarno a unuia dintre infractori, personalul echipei Poliției Judiciare a găsit, în garajul local al casei, o motocicletă model Honda SH 150, gata să fie demontată și apoi revândută pe piața neagră. Motocicleta era reclamată ca furată, la secția de poliție din Sarno, cu doar 10 zile în urmă.

Motocicleta a fost returnată proprietarului său de drept.

Custodele Bisericii istorice San Giuseppe, Immacolata, și a preotului paroh, Don Antonio Calabrese, au mulțumit ofițerilor de poliție pentru că au returnat obiectele sacre ale comunității catolice din parohie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel