Jaf fantastic pe aeroportul din Frankfurt: un român a furat monede din aur, în valoare de un milion de dolari, și le-a înlocuit cu pietre

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Jaful de pe aeroportul din Frankfurt cu o poveste uluitoare! Un român a transformat monede din aur, în valoare de un milion de dolari, în pietre banale.

Un furt de un milion de dolari a avut loc, de asemenea, în Erding, pentru care un bărbat de 32 de ani, de naționalitate română, a trebuit să plătească acum la Tribunalul Regional din Landshut.

Nu numai că milionul a fost confiscat ca restituire, dar românul va executa, de asemenea, o pedeapsă cu închisoarea de trei ani și jumătate.

 

O femeie de 90 de ani din Germania a predat 50.000 de euro în monede de aur unor escroci, de teama că românii vor năvăli în casa ei

 

La 11 mai anul trecut, românul acuzat în prezent și cel puțin un complice ar fi trebuit să ducă mai multe cutii pline cu monede de aur de la aeroportul din Frankfurt la un comerciant de aur din Erding. Procurorul Sandra Mesch l-a acuzat pe bărbat că a schimbat aurul cu pietre fără valoare.

În mod evident, nu au acționat foarte inteligent. Nici măcar nu au purtat mănuși în timpul miraculoasei transformări a aurului în banală piatră. Un proces separat este în curs de desfășurare împotriva celuilalt angajat al companiei de expediție.

 

Un român a furat, pe aeroport, monede din aur de un milion de dolari

 

Judecătorul Thomas Lindinger i-a atras atenția tânărului român, de 32 de ani, la începutul procesului, că în timpul recuperării probelor au fost găsite potriviri ADN pe pietre. În plus, în timpul analizării telefonului mobil al acuzatului, anchetatorii au dat peste o fotografie făcută în ziua faptei în care apar monedele de aur. "Poate că ar fi logic să ne gândim la o mărturisire". Nici o astfel de mărturisire nu ar fi considerată prematură și, în consecință, nu ar fi luată în considerare la stabilirea sentinței. Avocatul apărării, Marcus Gottschalk, a preluat apoi cuvântul.

Cu toate acestea, nu s-a ajuns la un acord de recunoaștere a vinovăției, pentru care bărbatul de 32 de ani ar fi trebuit să depună mărturie împotriva complicilor săi, dar i-a acoperit.

 

Metoda „avocatul“. Victima - o moștenitoare celebră în Italia: Un tânăr a pus mâna pe bijuterii și lingouri de aur de 4 milioane de euro

 

Monetăria australiană trebuie să plătească daunele. Potrivit rapoartelor, aceștia au trimis monedele ca transport obișnuit consolidat "pentru prima dată în istoria companiei", aparent din motive de costuri. Astfel, monedele au fost încărcate pentru ultima etapă din avion în spatele unei dube cu o prelată. Simpla vedere a acestui vehicul a provocat uimire în Erding. Potrivit ofițerului de caz din cadrul poliției din Erding, acesta era folosit de obicei pentru a livra pliantele publicitare ale monetăriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel