Izolarea i-a luat mințile unui român din Franța: I-a rupt piciorul în două locuri unui polițist

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român, surprins la plimbare pe străzile din Cannes, Franța, în plină stare de urgență generată de pandemia de coronavirus în Franța, a bătut polițistul, care l-a întrebat de motivele pentru care a ieșit pe stradă, atât de tare încât ofițerul a trebuit operat de urgență.

Un control de trafic legat de măsurile de carantină s-a terminat rău pentru un ofițer de poliție de la Cannes. Polițistul de 35 de ani a fost rănit grav după ce i-a solicitat unui pieton român declarația de deplasare, pe care ar fi trebuit să o aibă în conformitate cu decretul special emis în starea de urgență.

Era sâmbătă în jurul orei 16:00 când o patrulă poziționată la sensul giratoriu Gould, la intrarea estică a Cité des Festival, voia să controleze un pieton. Acesta din urmă a refuzat însă controlul și a fugit. Urmărit de un ofițer francez, fugarul s-a întors brusc și a început să agreseze fizic polițistul, relatează nicematin.com.

Românul, cu o constituție atletică și aproape 2 metri înălțime, l-a împins violent pe polițist, care a suferit o dublă fractură a tibiei în căderea sa. Polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Simone Veil din Cannes, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

În ceea ce îl privește românul care l-a atacat, a fost nevoie de trei polițiști de la BAC (Brigada de Criminalistică) pentru a-l  imobiliza și a-l aresta ulterior. Bărbatul, care se afla într-o avansată stare de ebrietate, a fost plasat în arestul poliției la secția de poliție din Cannes.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel