Italia. Unui român i-a răpit soția și copilul de doi ani de sub nas: „Am coborât din mașină ca să-mi iau țigări”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 33 de ani, a reclamat la poliție că un compatriot, în vârstă de 43 de ani, i-ar fi răpit soția și copilul după ce a plecat cu mașina în care erau aceștia, în timp ce el a coborât din autoturism ca să își cumpere țigări, în Reggio Emilia, Italia.

Evenimentul a avut loc ieri seară, când românul de 33 de ani a coborât din mașina condusă de prietenul lui ca să cumpere țigări. În autoturism se mai aflau soția și copilul românului de 33 de ani. Șoferul român de 43 de ani a plecat și l-a lăsat pe tânărul care a coborât pentru țigări pe jos.

În timp ce se plimba prin frig, românul de 33 de ani a dat peste o patrulă a poliției de stat, care la scurt timp a dat de urma mașinii: șoferul, un compatriot de 43 de ani, era complet beat și a fost reținut pentru conducere sub influența alcoolului.

 

Românul era îngrijorat de soția și fiul său de doi ani

 

Episodul a avut loc la ora locală 23:00, când o patrulă a mers pe via Bismantova, o stradă laterală a via della Canalina, la cererea centrului de operațiuni: acolo un bărbat beat și agitat fusese semnalat de cineva, mormăind și plimbându-se înainte și înapoi de-a lungul străzii.

Polițiștii i-au dat de urma tânărului de 33 de ani și l-au identificat. Deși aparent dur, românul nu era deloc agresiv ci, dimpotrivă, le-a explicat agenților că un prieten de-al său, la volanul mașinii în care îi era familia, s-a oprit lângă un automat pentru a-i permite să cumpere țigări, dar la scurt timp a plecat fără motiv, lăsându-l pe jos.

Prin urmare, românul de 33 de ani căuta o mașină pentru a merge acasă și, mai presus de toate, era îngrijorat de soția și fiul său de doi ani, care au rămas în autoturism. În timp ce bărbatul de 33 de ani și agenții vorbeau, mașina în cauză a sosit, spre uşurarea românului.

 

Polițiștii au făcut demersuri pentru a duce familia acasă

 

Mai puțin ușurați au fost polițiștii care, realizând că prietenul lor a abuzat de alcool, au considerat de cuviință să-l supună etilotestului, chemând o altă patrulă să ajute cu instrumentul.

Rezultatul alcooltestului a fost pozitiv, iar pentru bărbatul de 43 de ani seara s-a încheiat în via Dante, unde împotriva lui au fost declanșate plângerea și reținerea administrativă a autovehiculului.

Aceiași polițiști au făcut demersuri pentru a duce familia acasă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel