Italia. Un tânăr român, care vindea cocaină, a fost încătușat. Traficantul fusese filat mai multe zile

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un tânăr român, care vindea cocaină, a fost încătușat. Traficantul fusese filat mai multe zile
Italia. Un tânăr român, care vindea cocaină, a fost încătușat. Traficantul fusese filat mai multe zile

Poliția din Ancona a arestat un tânăr român, de 21 de ani, traficant de cocaină, care vindea drogurile chiar în apartamentul său. Bărbatul român era urmărit de ceva vreme. 

Drogurile pe care le comercializa erau ascunse în apartamentul său din zona Piano. De ceva vreme, agenții de poliție îl țineau sub urmărire, după ce au observat cum mai multe persoane intrau și ieșeau din casa acestuia.

În seara zilei de sâmbătă, polițiștii au intervenit și au verificat un cumpărător, care tocmai ieșea din casa românului și care avea la el o doză de cocaină. Prin urmare, au descins în casa românului de 21 de ani și l-au arestat. În timpul perchezițiilor ulterioare efectuate la domiciliul românului, agenții au găsit 20 de grame de cocaină și suma de 1800 de euro, bani proveniți din activitatea de traficant, scrie anconatoday.it.

În fața probelor evidente, românul a fost arestat și, la dispozițiile procurorului de serviciu de la Parchetul Ancona, a fost trimis în închisoare. Ieri dimineață, tânărul a fost plasat în arest la domiciliu.  Tânărul cumpărător, în schimb, a fost denunțat în calitate de consumator de droguri.

Polițiștii din Italia sunt uimiți de numărul românilor care fac trafic de droguri. În ultimele zile, au făcut mai multe capturi, în mai multe regiuni din Peninsulă.

 

Un alt român ascundea drogurile în bucătărie. Carabinierii i-au controlat toată casa

 

Un alt român din Italia a fost reținut de carabinieri, în luna octombrie, după ce a fost prins cu 1,5 kg de marijuana. Bărbatul intenționa să o comercializeze și își procurase mai multe ustensile pentru fabricarea țigărilor cu acest drog.

Românul din Italia, în vârstă de 28 ani, a fost prins cu marijuana, chiar în timp ce conducea, notează cuneo24.it. În momentul în care a fost oprit în trafic, a devenit nervos și recalcitrant cu echipa de Poliție din Fossano. Pe scaune erau deja urme de marijuana, astfel că oamenii legii au avut dreptul să ceară un control mai extins.

Astfel, locuința românului a fost percheziționată aseară. Nu mare le-a fost mirarea polițiștilor să găsească o cantitate însemnată de marijuana, chiar în bucătărie, dar și un cântar pe care îl folosea pentru vânzarea acesteia. Din primele cercetări, a reieșit că românul deținea în casă 1,5 kg de marijuana, depozitată în borcane. Drogul a fost reținut de polițiști și va fi folosit ca probă în procesul românului. Dacă toată cantitatea de marijuana ar fi ajuns pe piață, ar fi însemnat ca bărbatul să câștige suma de 15 000 de euro din activități ilegale, transmite sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel