Italia. Un șofer român, pericol pe șosea. A urcat beat la volan și a provocat două accidente

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un șofer român, pericol pe șosea. Au urcat beat la volan și a provocat două accidente
Italia. Un șofer român, pericol pe șosea. Au urcat beat la volan și a provocat două accidente

Carabinierii au intervenit, ieri seara, în cătunul Scerne di Pineto unde un bărbat, la volanul unui automobil Alfa Romeo Giulietta, a semănat panică printre pietoni și alți șoferi din trafic.

Martorii au sunat la stația de carabinieri și au reclamat că un șofer merge haotic pe stradă, punând în pericol siguranța rutieră. În plus acesta a accidentat și două automobile în apropierea unui sens giratoriu. Din fericire nimeni nu a fost rănit. 

Carabinierii au reușit să-l oprească pe șofer, care s-a dovedit a fi un român, în vârstă de 37 de ani. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. 

Prin urmare, carabinierii l-au lăsat pe șoferul român fără permis  de conducere, iar autovehiculul a fost sechestrat, scrie rivieraoggi.it.

În plus, românul a fost denunțat Parchetului de pe lângă Tribunalul Teramo pentru conducere sub influența alcoolului. Unul dintre șoferii implicați în accident a fost transportat la spitalul Giulianova, dar a scăpat doar cu câteva vânătăi.

Un incident similar a avut loc în Italia, la începutul lunii decembrie, când un alt român a urcat beat la volan și s-a dat în spectacol în fața polițiștilor.

 

Italia. Un român beat s-a dat în spectacol în fața polițiștilor, care l-au tras pe dreapta

 

Un șofer, cetățean român, a fost prins conducând-și în zigzag autoturismul, pe 4 decembrie, la Trestina. Când a fost oprit de o patrulă de carabinieri, bărbatul, care era sub influența alcoolului, a început să facă scandal. 

Bărbatul, cetățean român, de 48 de ani, a fost prins conducând un autoturism, în timp ce se deplasa în zigzag pe străzile orașului. După ce a fost oprit, oamenii legii și-au dat seama  că șoferul era sub influența alcoolului.

La rândul său, bărbatul a devenit nervos și a refuzat să facă testul de alcoolemie, iar apoi a devenit recalcitrant. Carabinierii au fost nevoiți să cheme o altă patrulă de poliție, care a reușit cu greu să-l stăpânească pe bărbat. Pe  lângă faptul că s-a opus controlului, acesta a amenințat, în repetate rânduri, polițiștii, alergând haotic pe stradă, creând un pericol pentru el și pentru automobilele care se deplasau pe stradă, scrie tuttoggi.info. Cu toate acestea, intervenția decisivă a oamenilor legii a permis ca situația să revină la normal, deși unul dintre carabinieri s-a ales cu câteva vânătăi în încercarea de a-l opri pe bărbat. În cele din urmă, românul, de 48 de ani, a fost acuzat de refuzul de a se supune testului pentru alcoolemie, dar și de amenințare la adresa unui funcționar public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel