Italia. Un șofer român de TIR s-a răsturnat și a zdrobit o ambulanță cu mastodontul: Un asistent și pacientul și-au pierdut viața - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Un șofer român de TIR s-a răsturnat și a zdrobit o ambulanță cu mastodontul: Un asistent și pacientul și-au pierdut viața - VIDEO
Italia. Un șofer român de TIR s-a răsturnat și a zdrobit o ambulanță cu mastodontul: Un asistent și pacientul și-au pierdut viața - VIDEO

O ambulanță a fost zdrobită, astăzi, de camionul unui român, care s-a răsturnat pe banda opusă, în timp ce trecea pe rampa de intrare pe autostradă dintre ieșirea nord Ancona și Drumul de Stat 16, în zona Chiaravalle din Italia. În accident au murit șoferul mașinii de intervenție și un pacient transportat.

O tragedie de necrezut la nodul care leagă ieșirea de pe autostrada Ancona Nord și Statale 76 din zona Falconara Marittima, unde o ambulanță a Crucii Roșii Italiene a fost strivită de un camion care s-a răsturnat în curba rampei de intrare către autostrada. În accident, care a implicat și o altă mașină, două persoane au murit: un pacient și un asistent medical. Se spune că o femeie ar fi rănită grav.

Familie de români, distrusă în Italia: La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și trei elicoptere

 

Șoferul ambulanței și pacientul, morți

 

Imediat ajunși la fața locului, salvatorii s-au trezit confruntați cu o scenă înfiorătoare și s-au pus pe treabă pentru a elibera oamenii prinși în fiarele contorsionate. Pentru a face acest lucru, pompierii au folosit o macara și un APS fără a reuși, prin urmare a fost necesară intervenția unei firme specializate, care a reușit să îndrepte camionul răsturnat cu două macarale.

Din păcate, două persoane din interiorul vehiculului de salvare au fost scoase fără viață. Ar fi vorba de un pacient recent externat de la spitalul din Ancona și de șoferul ambulanței strivit de camionul răsturnat. Un al treilea ocupant, o femeie, ar fi fost extrasă și transferată de urgență la spitalul regional din Torrette, în stare gravă. Șoferul român al vehiculului greu, în schimb, nu a suferit răni majore, deși se afla în stare de șoc.

 

 

Nu este clar ce a cauzat răsturnarea camionului

 

Camionul, care circula încărcat complet, se îndrepta spre interport. Deocamdată nu este clar ce a cauzat răsturnarea camionului articulat, poate un dezechilibru al încărcăturii. La fața locului, pe lângă cadrele sanitare și pompieri, au mai fost două patrule ale poliției rutiere Senigallia și Ancona, care fac cercetări pentru omor rutier.

Șoferul român a fost supus alcooltestului, care a avut un rezultat negativ.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 10:30, iar operațiunile de recuperare a victimelor au continuat ore întregi. Intersecția a fost închisă circulației pentru a permite recuperarea vehiculelor și siguranța locului accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel