Familie de români, distrusă în Italia: La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și trei elicoptere

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Familie de români, distrusă în Italia: La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și trei elicoptere
Familie de români, distrusă în Italia: La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe și trei elicoptere

O familie de români a fost distrusă în urma unui accident, duminică seară, într-o intersecție din Bozzolo, o comună din provincia Mantova.

Accident foarte grav ieri după-amiază, chiar înainte de ora locală 17:00, pe drumul de stat Po 10, la intersecția Tezzoglio din municipiul Bozzolo. Două femei, mamă și fiică, din Cizzolo di Viadana, au murit în ciocnirea frontală dintre două mașini, un Hyundai Ix20 și un Opel Corsa. Cele două femei, Maria Arborio, în vârstă de 70 de ani, originară din România și fiica acesteia Gianina Maria Mentel, în vârstă de 45 de ani, stăteau pe bancheta din spate a autoturismului Opel Corsa, și se deplasau în direcția Mantova. La volan era un băiat de 21 de ani, fiul femeii, care a fost transportat în stare gravă la spitalul din Mantua și alături de tatăl său.

Pe de altă parte, un cuplu din Romprezzagno (Tornata) din provincia Cremona a călătorit cu Hyundai Ix20, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Parma, în timp ce femeia, în vârstă de 44 de ani, au fost transportați cu cu elicopterul la Spedali Civili din Brescia.

La fața locului au fost două ambulanțe, două vehicule medicale și trei elicoptere, unul din Brescia, unul din Bergamo și unul din Como, pe lângă Polstrada, Carabinierii din Gazzuolo și Pompierii din Viadana. Chiar și primarul din Bozzolo Giuseppe Torchio a mers la locul tragediei. Drumul a fost blocat mult timp, iar traficul a fost deviat spre arterele din jur.

Reconstituirea dinamicii accidentului este acum examinată de agenții Poliției Rutiere Mantua, coordonați la fața locului de comandantul Laura Patrizi, care a efectuat constatările cu colaborarea carabinierilor. Din primele informații s-ar părea că Hyundai Ix20 ar fi început manevra de a intra în intersecție exact în momentul în care a ajuns Opelul în care era familia de români.

 

Despre familia de români distrusă în accident, viceprimarul spune că era una „exemplară”.

 

------------------------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel