Italia. Un român și-a bătut, violent, soția, apoi a rupt uniforma unui carabinier

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român și-a bătut, violent, soția, apoi a atacat carabinierii
Italia. Un român și-a bătut, violent, soția, apoi a atacat carabinierii

Aseară, carabinierii Companiei San Donà di Piave (VE) au arestat un bărbat, de origine română, pentru violență domestică și opunerea rezistenței în fața unui oficial public. Bărbatul, cetățean român, născut în 1986, cu antecedente penale, este  autorul  mai multor infracțiuni.

Duminică seară, o patrula a carabinierilor a intervenit pentru a calma o dispută între soți, în interiorul unei case din Ceggia. Carabinierii au reușit să salveze femeia, de origine română, care le-a spus că a avut o ă altercație cu soțul ei care a lovit-o în cap cu pumnii.

În timp ce femeia dădea declarații forțelor de ordine, a apărut și soțul ei, care era într-o stare de agitație pe fondul consumului de alcool. Bărbatul a început să înjure carabinierii și a încercat să-i împingă din apartament. În cele din urmă, românul agitat l-a atacat pe unul dintre cei doi carabinieri, scrie lavocedivenezia.it.

În gestul său violent bărbatul a rupt uniforma carabinierului care, cu ajutorul colegului său, l-a blocat și l-a condus la cazarmă. Între timp, femeia a fost dusă de medicii de la Ambulanță la camera de urgență a spitalului San Donà di Piave, unde a primit îngrijiri medicale și un prognostic de 6 zile de tratament. În casa cuplului, în momentul scandalului, se aflau și cei doi copii minori.

Bărbatul a fost apoi arestat, pentru că a opus rezistență în fața unui funcționar public, iar Autoritatea Judiciară și-a rezervat și dreptul de a evalua și existența infracțiunilor de violență domestică, comise împotriva soției. Procurorul a ordonat arestarea bărbatului, care a fost dus la cazarma de Carabinieri din San Donà di Piave. Azi dimineață, românul a fost audiat de autoritatea  judiciară, care a validat arestarea acestuia. Românul a primit o pedeapsă de 3 luni de închisoare. Judecătorul l-a obligat, de asemenea, pe inculpat la acordarea unei despăgubiri pentru uniforma ruptă a carabinierului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel