Italia. Badantă româncă, arestată și trimisă la ÎNCHISOARE pentru un furt efectuat acum 7 ani

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 52 de ani a fost arestată și condamnată la închisoare cu executare pentru un furt efectuat în urmă cu 7 ani. 

O îngrijitoare de naționalitate română a fost arestată marți, 1 iunie 2021, după ce a fost condamnată definitiv la închisoare pentru o infracțiune comisă în urmă cu 7 ani.

Carabinierii din Casarsa della Delizia, provincia Pordenone (regiunea Friuli-Venezia Giulia) au primit mandatul de arestare emis pe numele româncei de la autoritățile din regiunea Toscana.

Conform documentului, femeia în vârstă de 52 de ani a fost condamnată la 4 luni de închisoare pentru furt, în complicitate cu altă persoană. Fapta comisă datează din anul 2014, relatează publicația Messaggero Veneto

Datele oamenilor legii arătau că ultimul domiciliu al româncei era la Casarsa della Delizia, înainte de a pleca în România, dar verificările efectuate de carabinierii din această localitate au scos la iveală faptul că aceasta s-a întors în Italia și lucra ca badantă în altă regiune.

Mai exact, femeia de 52 de ani lucra în localitatea Annone Veneto, din provincia Veneția. Femeia a fost pusă sub arest în cursul zilei de marți.

Forțele de ordine au condus-o pe româncă la penitenciarul pentru femei din Trieste, unde va rămâne închisă pentru o perioadă de 4 luni, conform condamnării primite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel