Italia. Un român, care a găsit un portofel, este acuzat de furt. I-ar fi propus victimei: „Dacă îl dorești trebuie să-mi dai 200 de euro”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român, care a găsit un portofel, este acuzat de furt. I-ar fi propus victimei Dacă îl dorești trebuie să-mi dai 200 de euro
Italia. Un român, care a găsit un portofel, este acuzat de furt. I-ar fi propus victimei Dacă îl dorești trebuie să-mi dai 200 de euro

Acum o lună, pe 21 iunie, un bărbat a mers la un restaurant din Otranto pentru a lua cina. Ulterior, după o plimbare pe străzile localității, și-a că nu mai avea portofelul la el. Prin urmare s-a întors pe unde s-a plimbat și a întâlnit un tânăr român, care găsise portofelul pierdut.

 

„Dacă îți dorești portofelul înapoi trebuie să-mi dai 200 de euro”, i-ar fi spus românul. În cele din urmă, s-au înțeles la suma de 160. Ieri, la o lună de la cele întâmplate victima a sunat la secția de poliție din Otranto pentru a raporta cele întâmplate. Ulterior, a mers la secția de poliție și a depus o plângere. 

Păgubitul le-a povestit forțelor de ordine cum au stau lucrurile. În seara zilei de  21 iunie, victima a mers la un restaurant din Otranto pentru a lua cina. La sfârșit, după o plimbare pe străzile localității și-a dat seama că nu mai are portofelul cu el. Prin urmare, s-a întors la Otranto pentru a verifica dacă portofelul i-a căzut  accidental din buzunarul pantalonilor. Victima a reluat întreaga plimbare pe care o făcuse puțin timp înainte, scrie lecceprima.it.

Până să ajungă în Piazza Idro, un tânăr român s-a apropiat de el și i-a promis că îi va returna portofelului în schimbul sumei de 200 de euro. Aceasta este o practică folosită în cazul mașinilor furate. Pentru a-și recupera documentele păstrate în portofel, păgubitul a decis să accepte pentru suma de 160 de euro. După ce au căzut de acord, victima și-a recuperat cardul ATM, a mers cu românul la cel mai apropiat bancomat pentru a retrage suma.  La rândul lor, polițiștii au demarat o anchetă și, după ce au analizat toate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din oraș, au reușit să-l urmărească pe tânărul român, de 23 de ani, care locuiește în Otranto. Acesta a fost denunțat pentru furt și extorcare.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel