Italia. Un șofer român riscă o amendă de 6000 de euro. A condus beat și fără un cauciuc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un șofer român riscă o amendă de 6000 de euro. A condus beat și fără un cauciuc
Italia. Un șofer român riscă o amendă de 6000 de euro. A condus beat și fără un cauciuc

Polițiștii care patrulau, ieri seara, la granița dintre zonele San Donato și Campidoglio din Torino, au auzit, în jurul orei 21.00, un zgomot asurzitor. Odată cu zgomotul, a apărut și o mașină care se deplasa fără roată, iar șoferul conducea liniștit, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Automobilul Seat Ibiza rămăsese doar cu o janta, în locul unei roți. Polițiștii au oprit șoferul, care era mirosea a alcool, motiv pentru care l-au testat. Bărbatul, cetățean român, în vârstă de douăzeci de ani, a acceptat să fie testat de bună voie. În urma testării, a rezultat că șoferul român consumase alcool, el avea o alcoolemie 2,8 grame pe litru de alcool (limita fiind 0,5). Luat la întrebări, acesta le-a spus polițiștilor că nu și-a dat seama că a rămas fără cauciuc, scrie torino.repubblica.it. 

Îngrijorați de faptul că anvelopa ar fi dispărut în urma vreunui accident sau, mai grav, ar fi lovit vreo persoană, ofițerii de poliție au refăcut traseul românului, dar nu au găsit nimic. În afară de faptul că se deplasa fără un cauciuc, șoferul român nu a comis nicio infracțiune. Dacă nu ar fi urcat în stare de ebrietate la volan, românul ar fi scăpat fără amendă, spun polițiștii.

Acum, românul este cercetat în stare de libertate și riscă o amendă cuprinsă între 1.500 și 6.000 de euro. Judecătorul, care a dispus confiscarea mașinii, va trebui să decidă dacă îi va suspenda permisul de conducere pentru un an sau doi ani. Dar misterul lipsei unei anvelopei a rămas încă nerezolvat.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel