Spania. Un român a bătut o femeie până la leșin. I-a scos dinții și a violat-o apoi a abandonat-o pe podea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Spania. Un ROMÂN a BĂTUT o femeie până la LEȘIN. I-a scos DINȚII și a VIOLAT-O apoi a abandonat-o pe PODEA
Spania. Un ROMÂN a BĂTUT o femeie până la LEȘIN. I-a scos DINȚII și a VIOLAT-O apoi a abandonat-o pe PODEA

Un român, în vârstă de 33 de ani, riscă 13 ani de închisoare după ce a fost acuzat de abuz sexual, jaf cu violență și vătămare corporală.

Procuratura din Madrid solicită 13 ani de închisoare pentru un român acuzat de abuz sexual asupra unei femei, care a fost bătută brutal în casa ei din districtul Chamberi pentru a o jefui. Femeia a suferit fracturi și deformări la nivelul nasului, a avut nevoie de reconstrucția a doi dinți, a necesitat trei zile de spitalizare, la care a adăugat încă 87 de zile de convalescență.

După încheierea anchetei, Curtea de Instrucțiuni numărul 53 din Madrid a emis un ordin de transformare a procedurii prescurtate de urmărire penală la Curtea de la Madrid.

Românul este acuzat de o infracțiune de abuz sexual, o alta de jaf cu violență și o a treia acuzație pentru o infracțiune de vătămare corporală.

 

Pedepsele solicitate de procurori

 

Pentru infracțiunea de abuz sexual, procurorul solicită pedeapsa de doi ani de închisoare și solicită, de asemenea, aplicarea probării cu obligația de a participa la programe de educație sexuală, precum și interzicerea abordării victimei la o distanță mai mică mai mult de cinci sute de metri. La fel, procurorul solicită interzicerea comunicării prin orice mijloace cu victima pe o perioadă de cinci ani. 

În ceea ce privește infracțiunea de jaf cu violență, procurorul solicită pedeapsa de cinci ani de închisoare. În cele din urmă, în ceea ce privește infracțiunea de vătămare, se solicită pedeapsa de șase ani de închisoare.

În ceea ce privește despăgubirea, Parchetul a stabilit suma care trebuie plătită victimei pentru rănile suferite în valoare de 9.150 de euro.

La rândul său, acuzarea privată a aderat la interesele parchetului, însă a solicitat pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru abuzuri sexuale, deoarece este pedeapsa maximă permisă de Codul penal pentru faptele urmărite.

 

Închisoare provizorie și fără cauțiune

 

În așteptarea ședinței, judecătorul menține măsura arestului preventiv și fără cauțiune pentru român, situație în care se află din 23 octombrie 2020.

Evenimentele s-au petrecut la ora 23:30, pe 17 octombrie 2020, când ea se afla acasă în cartierul Chamberi, însoțită de acuzat, pe care îl întâlnise cu câteva zile înainte într-un local de agrement situat pe strada Pelayo din Madrid, unde el își sărbătorea ziua de naștere.

Victima, apărată de avocatul Juan Gonzalo Ospina, relatează în plângerea sa că în jurul orei 08:00 inculpatul a început să o atingă de natură sexuală care nu-i plăcea, opunându-se în mod clar și cerând inculpatului să-i părăsească locuința.

Apoi inculpatul a început să o bată în timp ce o întreba insistent unde erau banii, moment în care tânăra a leșinat, iar oaspetele ei a profitat de ocazie pentru a-i fura telefonul mobil, numerar, un lanț de aur și a plecat din casă lăsând femeia grav rănită pe podea.

După ce și-a recăpătat cunoștința, victima a cerut ajutor vecinilor, care au sesizat imediat Poliția.

Datorită tehnologiei de geolocalizare, autoritățile au localizat telefonul mobil al femeii în casa persoanei anchetate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel