Norvegia. Românul care și-a omorât iubita s-a sinucis în închisoare: „Nu putea trăi cu ceea ce făcuse!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Novegia. Românul care și-a omorat iubita s-a sinucis în închisoare: „Nu putea trăi cu ceea ce făcuse!”
Novegia. Românul care și-a omorat iubita s-a sinucis în închisoare: „Nu putea trăi cu ceea ce făcuse!”

Românul, în vârstă de 30 de ani, care a fost acuzat că a ucis-o pe Marianne Hansen, în vârstă de 25 de ani, la Hellerud din Oslo, în noaptea de 8 iunie a acestui an, a murit în închisoare.

Apărătorul românului spune că acest caz este „teribil de trist”. Bărbatul a murit vineri la spitalul Ulleval, a confirmat avocatul poliției Borge Enoksen din districtul de poliție din Oslo.

El a fost internat acolo de pe 12 iulie, după ce încercase să-și ia viața în celula sa din închisoarea din Oslo în aceeași zi. 

„Nu putea trăi cu ceea ce făcuse. El a sporit securitatea în închisoare din cauza pericolului de sinucidere, iar incidentul va fi investigat”, spune avocatul apărarării. 

Totodată, susține că rudele au fost anunțate.

 

Ucis de frustrare

 

Poliția l-a interogat anterior pe bărbat de mai multe ori. Vor finaliza ancheta dosarului penal, dar nu va avea loc o audiere principală în instanță. Acuzatul a oferit poliției o explicație detaliată a evoluției evenimentelor și a motivului crimei și incidentului de pe E6, spune Enoksen.

Românul a explicat că a comis crima în noaptea de 8 iunie cu frustrare că nu vrea să continue relația. Crima a avut loc în interiorul apartamentului în care locuia Marianne.

Bărbatul a pledat vinovat. Miercuri, 7 iulie, Judecătoria Oslo a prelungit arestul preventiv cu opt săptămâni.

 

Românul și victima s-au cunoscut la serviciu


Femeia a ajuns să-l cunoască pe bărbat la locul de muncă din Oslo și au început o relație cu câteva săptămâni înainte de crimă, în noaptea de 8 iunie.

Marți, 8 iunie, în jurul orei 7 dimineața, poliția a găsit o femeie moartă într-un apartament din Hellerud, la est de Oslo. Poliția a căutat adresa după ce bărbatul s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară pe E6 în Eidsvoll la ora 6 în aceeași zi.

Bărbatul a fost, de asemenea, acuzat de tentativă de crimă cu mașina după coliziunea frontală la scurt timp după crimă. El ar fi condus pe banda care venea pe E6 pentru aproximativ 1,3 kilometri înainte de a intra în mod deliberat în mașina care venea în zona 110 pe drumul cu patru benzi nord.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel