Italia. Un român, bătut măr de vecinul său, un pensionar italian

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un român, bătut măr de vecinul său, un pensionar italian
Italia. Un român, bătut măr de vecinul său, un pensionar italian

O ceartă între doi vecini, un român și un italian, a degenerat într-o încăierare violentă. În cele din urmă, unul dintre bărbați a fost arestat, iar celălalt a ajuns la spital cu răni și o fractură de craniu.  

 

 

Evenimentele au avut loc miercuri, 21 iulie, la ora 23.00, în Piombino Dese, lângă Padova. Salvatore Corda, un pensionar italian în vârstă de 65 de ani, din provincia Cagliari, s-a certat cu vecinul său, un român de 51 de ani.

La un moment dat, pensionarul a luat un băț mare de lemn și a început să-și lovească victima în cap și pe corp. Soția românului a sunat imediat la secția de poliție și a solicitat ajutor, relatează ilgazzettino.it.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii și o ambulanță. Agresorul, Salvatore Corda, pensionarul italian în vârstă de 65 de ani, a fost arestat și dus la închisoare. Ulterior a fost pus la dispoziția autorităților judiciare. Victima, bărbatul român, de 51 de ani, a ajuns la spital cu răni și o fractură de craniu, unde a primit îngriji medicale. Viața lui nu este în pericol, spun medicii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel