Italia. Badantă româncă, moartă în stradă, în fața trecătorilor

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

O româncă de 62 de ani care locuia în Torino a murit pe stradă, în fața trecătorilor. Aceasta a decedat până la sosirea echipajelor medicale. 

Femeia era o îngrijitoare de origine română și avea 62 de ani, relatează presa italiană. Parchetul din capitala Piemontului a deschis o anchetă referitoare la moartea femeii. O autopsie va fi efectuată în următoarele zile.

Potrivit celor știute până acum, femeia a început să se simtă rău în timp ce conducea mașina. Și-a dat seama că ceva nu era în regulă. I-a fost atât de rău încât a oprit mașina și a coborât. La scurt timp după aceea, a decedat. Unii trecători au cerut ajutor: echipajele de urgență au revenit, dar nu mai era nimic de făcut pentru femeia de 62 de ani.

Presa italiană a pus în mod eronat pe seama vaccinului moartea femeii. Acesta suferea însă de hipertensiune arterială și de alte patologii asociate. Procurorul adjunct Vincenzo Pacileo și procurorul Chiara Canepa au dispus unele investigații, dar în acest moment nu există elemente care să susțină o legătură între administrarea vaccinului și moartea femeii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel