Italia. Un român a mers 11 kilometri pe jos pentru a-și vedea iubita. Plimbarea romantică l-a costat o amendă de 400 de euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:
carabinieri_noaptea
carabinieri_noaptea

Un român a fost amendat în Italia, după ce a mers pe jos peste 11 kilometri pe jos să-și vadă iubita. 

Un român în vârstă de 39 de ani a decis să meargă peste 11 kilometri pe jos de dragul iubitei sale. Problema a fost că plimbarea sa s-a petrecut în toiul nopții, când sunt în vigoare restricții privind deplasările fără motiv. El a fost amendat cu suma de 400 de euro pentru încălcarea regulilor anti-COVID, relatează publicația Rimini Today.

Românul a recunoscut motivul pentru care se afla noaptea pe stradă 

 

Tânărul a fost oprit de un echipaj al carabinierilor la ora 1:45, în noaptea de marți spre miercuri. El mergea pe jos, pe strada Regina Elena din localitatea Rimini. Având în vedere ora târzie, polițiștii i-au cerut explicații bărbatului cu privire motivul pentru care se plimba la acea oră pe stradă.

Românul nici măcar nu a încercat să mintă și le-a spus polițiștilor că a fost să petreacă seara împreună cu iubita lui, care locuiește în cartierul San Giuliano a Mare din Rimini, iar acum se întorcea acasă, pe jos, în localitatea Riccione unde locuiește.

Potrivit Google Maps, între cartierul San Giuliano din Rimini și localitatea Riccione este o distanță de peste 11 kilometri, care se acoperă pe jos în aproximativ 2 ore și jumătate.

Polițiștii nu au fost impresionați de povestea romantică a tânărului român și l-au amendat cu 400 de euro pentru încălcarea măsurilor împotriva răspândirii noului coronavirus.

roman italia amendat a mers pe jos 11 kilometri

roman italia amendat a mers pe jos 11 kilometri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel