Italia. Un român a lovit mortal o femeie. A fugit de la locul accidentului

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
roman ranit santier italia
roman ranit santier italia

Marţi seara, în jurul orei 20.00, poliţiştii din localitatea Scoglitti, împreună cu carabinierii au intervenit pe drumul provincial 105 unde a fost descoperit trupul unei femei. Din primele cercetări s-a stabilit că femeie este Rosario D, născută în 1961, care înainte de accident se deplasa cu bicicleta în direcția Santa Croce Camerina - Scoglitti.

Din păcate, victima a murit din cauza rănilor grave suferite ca urmare a accidentului rutier. La locul accidentului, carabinierii au efectuat o inspecție minuțioasă, reuşind să găsească plăcuța de înmatriculare a unui automobil, care aparţinea lui Nicolae S, născut în 1984, de origine română. Se pare că şoferul a decis să fugă de la locul accidentului și să își piardă urmele.

Carabinierii au reuşit să-l identifice pe român şi acesta a fost reţinut. În timpul interogatoriului, şoferul român a recunoscut fapta. Prin urmare, la sfârșitul interogatoriului, carabinierii l-au arestat pe Nicolae  S., care este acuzat de ucidere din culpă. Acesta se află acum în arest la domiciliu, în timp ce mașina și bicicleta implicate în accidentul rutier au fost confiscate, potrivit giornaleibleo.it

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel