Italia. Un român a făcut ravagii într-un magazin, după ce a fost prins cu doua sticle furate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia roman prins politie
italia roman prins politie

Un cetățean român în vârstă de 30 de ani, arestat, sâmbătă după-amiază, a făcut ravagii în magazinul în care a fost prins în timp ce a vrut să fute două sticle de alcool. Evenimentul a avut loc în supermarketul In din Via Carducci, din Veneția, când a fost blocat de agentul de pază. 

Drept răspuns, bărbatul a devenit agitat și a spart nasul paznicului. Ulterior, a început să arunce cu borcanele cu maioneză de la rafuri ca să scape. Imediat a intervenit un alt agent de pază din supermarket și împreună cu colegul său rănit ai reușit să-l oprească pe hoțul agitat și să sune la 113.

La fața locului au ajuns ofițerii de poliție și, în cele din urmă, bărbatul de origine română a fost încătușat și dus la închisoare, unde a petrecut două nopți, scrie nuovavenezia.gelocal.it.

Marți, procurorul de serviciu Giorgio Gava analizând acuzația de jaf, violența și distrugeri, provocate de român, și l-a condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare, după validarea arestului. Cetățeanul român a fost eliberat din închisoare, având însă obligația de a se prezenta de două ori pe săptămână la secția de poliție.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel