Italia. Mamă româncă, „cadou” dureros de 8 martie: Fiul a amenințat-o cu un cuțit de față cu ceilalți doi frățiori mici

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O mamă româncă a fost amenințată, ieri, de Ziua Femeii, cu un cuțit chiar de propriul copil, în vârstă de 30 de ani, în centrul L'Aquila, regiunii Abruzzo, Italia.

Se pare că totul a pornit de la o dispută în familie care a degenerat. Fiul cel mare a luat un cuțit și a început să-și amenințe mama de față cu ceilalți doi frați mici.

Unchiul lor a încercat să intervină, însă nu l-a putut opri pe fiul violent. Carabinierii ajunși la fața locului au reușit să-l potolească, iar fiul a încercat să scape de cuțit imediat.

Tânărul va trebui să răspundă pentru infracțiunile de amenințare agravată, deoarece se desfășoară cu o armă și împotriva unui membru al familiei, și rezistența la un oficial public. El a fost arestat.

Nu se știe încă de ce băiatul și-a atacat violent mama. Femeia se teme acum că ar mai putea folosi violența împotriva ei.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App atunci când se întâmplă ceva important care privește românii din Italia, puteți intra în grupul de Whats App al cititorilor fideli din Diaspora ai StiriDiaspora, accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel