Italia. Ucigașul Elenei Șerban a mărturisit totul: Gabriel a pus capăt vieții româncei cu furie: „Nu înceta să mai râdă de mine!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Gabriel Falloni, italianul care a mărturisit că a ucis-o pe Raluca Elena Șerban, în Aosta, a afirmat în timpul procesului că a iubit-o pe româncă, dar că tânăra de 32 de ani își bătea joc de el. „Nu înceta să mai râdă de mine!“, i-a mărturisit el expertului desemnat de tribunalul din Aosta pentru a-i evalua capacitatea de înțelegere și voința în momentul în care a ucis-o pe româncă.

Când a ucis-o pe Elena Raluca Șerban, Gabriel Falloni era în deplinătatea facultăților mintale. Tulburarea psihică de care suferea bărbatul de 36 de ani nu a fost de natură să afecteze această capacitate, pe care o păstrează în continuare. Acesta este rezultatul expertizei psihiatrice efectuate în cadrul procesului în care Falloni este singurul inculpat.

Elena Raluca Șerban, în vârstă de 32 de ani, de origine română, a fost ucisă la vârsta de 32 de ani, pe 17 aprilie anul trecut, în apartamentul său din Aosta. Expertiza fusese solicitată și obținută de apărarea bărbatului la audierea din 1 decembrie anul trecut, pentru a se stabili dacă la momentul evenimentelor Falloni, care a mărturisit că a ucis-o pe Elena, era în deplinătatea facultăților mentale și dacă era periculos din punct de vedere social.

„Elena nu înceta să mai râdă de mine!“

 

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a stabilit o întâlnire cu femeia după ce a găsit numărul de telefon al acesteia pe un site de anunțuri. Încolțit de dovezi ale înregistrărilor telefonice și de pe camerele de supraveghere video din imobil, el a mărturisit apoi. După comiterea crimei, acesta a dispărut cu 8.000 de euro, astfel că a rămas în picioare și ipoteza unui jaf care a mers prost. Dar acum a fost Falloni însuși cel care a mai spus ceva despre acea zi și despre femeia care "nu se oprea din a râde de mine".


Relatarea din închisoare a ucigașului Elenei

 

„O cunoșteam pe Elena de un an, o fată cu care ieșeam, pe care am cunoscut-o când m-am întors din Germania. Când aveam bani, mă duceam acolo.  Elena mă necăjea și rememoram tot ce am pățit și în copilărie și îi spuneam să înceteze, dar ea râdea de mine, o auzeam râzând, nu știu dacă era ea, îi spuneam să înceteze, dar ea continua să râdă și nu mai știam ce să fac", este relatarea lui Falloni din închisoare către expertul desemnat de tribunalul din Aosta pentru a-i evalua capacitatea de înțelegere și de voință.

Citește și: Italia. Româncă ucisă, găsită goală și cu gâtul tăiat în casă: Criminalul Ralucăi Elena, la un pas de închisoare pe viață

El ar fi spus că "nu știe ce s-a întâmplat" și că "dacă mă tachinează, îmi amintesc lucruri de când eram copil, dar nu am vrut să o rănesc M-am aflat într-o clipă în acea situație, am încercat să o strâng de gât, stând în spatele ei, nu știu de ce... ca să o fac să se oprească, nu ca să o omor și auzeam vocile acelea, toată lumea râdea de mine. De fiecare dată când sunt respins, îmi amintesc asta. I-am auzit chiar și după ce am plecat de acolo, îi auzeam râzând, tot timpul".


Apoi, potrivit reconstituirii sale, i-ar fi dat drumul: "A spus că o să cheme poliția, dar nu a chemat-o și în schimb a luat un cuțit și mi-a dat o lovitură aici, după cum a constata și poliția. Elena a zis să plec, că dacă nu, mă omoară, dar nu am putut să ies, ea era în bucătărie și s-a întors, m-a rănit la braț și am încercat să-i iau cuțitul din mână. Apoi am văzut tot sângele acela și apoi am sunat-o și nu a răspuns. Tot ce știu este că am văzut tot acel sânge. Mi-a spus să ies, dar era între ușă și anticameră și nu am putut ieși sau cred că nu am putut ieși, nu-mi amintesc totul", a mai spus Falloni, potrivit FanPage.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel