Italia. Româncă ucisă, găsită goală și cu gâtul tăiat în casă: Criminalul Ralucăi Elena, la un pas de închisoare pe viață

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Tânărul de 36 de ani din Sorso, Gabriel Falloni, care a mărturisit că a ucis-o pe românca de 32 de ani, Raluca Elena Șerban, în Aosta, riscă să fie condamnat la închisoare pe viață. 

Falloni va apărea în fața instanței în decembrie. Cererea lui Falloni de recurs, care i-ar fi redus sentința cu o treime, a fost respinsă din cauza circumstanțelor agravante. O nouă ședință a fost fixată pentru luna decembrie.

La începutul lunii decembrie, bărbatul, apărat de avocații Marco Palmieri și Davide Meloni, va trebui să se prezinte în fața Curții de apel, care este formată din șase judecători. Falloni a fost arestat la patru zile după comiterea crimei, pe 17 aprilie.

După mărturisirea sa, Procuratura din Aosta l-a acuzat și de furt calificat. Potrivit anchetatorilor, Falloni a intrat în posesia unei sume de bani în numerar de aproximativ 8.000 de euro după crimă, înainte de a părăsi apartamentul din Viale dei Partigiani. În urma investigațiilor și declarațiilor martorilor, a reieșit că Falloni avea datorii pe care nu le putea achita și acesta ar fi fost motivul jafului. 

Italia. Gabriel, călăul Elenei, zdrobit în bătaie în închisoare: Deținuții i-au dat o lecție cruntă

 

Anchetatorii au ajuns la Gabriel Falloni după ce au examinat imaginile surprinse de supravegherea video al blocului în care locuia românca. Pe înregistrările video se vede clar cum bărbatul urcă pe scări, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 17 aprilie, și iese 38 de minute mai târziu, având cu el o geantă de sport, care aparținea tinerei ucise, relatează lanuovasardegna.it 

În geantă, criminalul avea arma cu care a ucis-o pe Raluca Elena Șerban (un cuțit de bucătărie), telefonul mobil, hainele și lenjeria de pat. În timpul interogatoriului, care a durat mai mult de două ore și jumătate, Falloni a mărturisit că a luat și un plic cu bani.  

 

Elena, ucisă că a refuzat să fie jucăria lui sexuală

 

La Nuova Sardegna vine însă cu o altă variantă, uşor diferită. Italianul ar fi mărturisit că a devenit agresiv după ce ar fi fost tachinat de tânără. În plus, Falloni ar fi mărturisit că ştia că tânăra avea bani cash şi se gândise să îi fure o parte din ei, nu însă să-i facă rău fizic. Ar fi atacat-o însă cu furie când românca i-a refuzat o cerere şi apoi l-a ironizat.   

De altfel aceste ultime variante sunt susţinute şi de faptul că Gabriel Falloni a luat tot ce a găsit de preţ şi ușor de transportat din casa româncei, inclusiv o geantă în care se aflau 6.000 de euro. El a luat patru telefoane găsite în casa Elenei şi câteva bijuterii şi a ieşit rapid din casă, lăsând-o pe tânără în agonie. Acum, italianul riscă să petreacă cel puţin 20 de ani după gratii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel