Italia. O româncă și-a găsit casa jefuită de hoți: „Sunt disperată. Mi-e frică pentru mine și fiica mea”

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Italia. Român arestat de carabinieri. Acesta este acuzat pentru infracțiuni comise în străinătate și avea mandat european de arestare / Foto ILUSTRATIV
Italia. Român arestat de carabinieri. Acesta este acuzat pentru infracțiuni comise în străinătate și avea mandat european de arestare / Foto ILUSTRATIV

O româncă din Avezzano, Italia, a devenit victima hoților. Aceștia i-au devastat casa și i-au furat cutia cu bani a fiicei sale. 

Totul s-a întâmplat cât timp românca era plecată din locuință, pentru a-și însoți fiica la grădiniță. Ulterior, aceasta a plecat la serviciu, iar la întoarcere și-a găsit casa jefuită de hoți. Acum, femeia lansează un apel disperat: "Ajutați-mă să recuperez economiile pentru fiica mea, au fost strânse pentru Crăciun, pentru a merge la bunicii ei", a spus românca, scrie Marsica Live.

 
Andreea Crețu este o tânără mamă singură, de origine română, care locuiește și lucrează, în Avezzano, ca îngrijitoare de 18 ani. Imediat după ce a realizat că locuința sa a fost spartă de hoți, românca s-a deplasat la stația de carabinieri din Avezzano și le-a povestit acestora ce s-a întâmplat în casa sa.

Potrivit autorităților, hoții au forțat ușa de la intrarea în casă și au căutat peste tot după bani și alte obiecte de valoare. În final, aceștia au reușit să sustragă câteva obiecte din aur, dar, mai ales, au găsit pușculița fiicei româncei în vârstă de patru ani, în care mama strângea bani, pentru cea mică, de ani de zile.

 

"Au furat 700 de euro, economiile pe care am reușit să le strâng cu multe sacrificii. Sunt disperată"

 

"Erau 700 de euro în total în pușculiță", spune românca, "economii pe care am reușit să le strâng cu multe sacrificii. Sunt disperată. Sunt singură și trăiesc și muncesc pentru fiica mea, care are și ea probleme de sănătate. Fac zilnic naveta între Avezzano și Roma. Banii erau pentru ca fata mea să petreacă Crăciunul cu bunicii ei, i-am promis asta. Sunt speriată", a mărturisit femeia. Aceasta a adăugat că  "dacă am fi fost în casă ar fi fost înfricoșător. Nu știu cum s-ar fi terminat lucrurile. Mi-e frică pentru mine și fiica mea de patru ani. Sper din tot sufletul ca municipalitatea din Avezzano să instaleze camere de luat vederi în tot orașul pentru a-i demasca pe cei care se fac vinovați de astfel de fapte rele", a mărturisit românca.

În cele din urmă, femeia lansează și un apel: "Sper să mă ajute cineva să îi dau banii înapoi fetiței mele, erau pentru ea!", a concluzionat aceasta.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel