Italia. Trei BADANTE ROMÂNCE au „lăsat” o bătrână fără 300.000 euro în cont

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O mamă împreună cu fiicele sale, de origine română, care lucrau ca îngrijitoare pentru o bătrână din Italia sunt acuzate că ar fi lăsat-o pe italiancă fără 300.000 de euro în cont.

Potrivit lasicilia.it, ele au reușit să câștige încrederea bătrânei pe care o îngrijeau și între 2017 și 2018 au reușit să obțină bani și cecuri înmânate în valoare de aproximativ 300 de mii de euro. 

Investigațiile au fost inițiate în urma plângerii unei rude a bătrânei. Procurorul de Stat din Catania a efectuat investigațiile care au dus la arestarea celor trei femei românce, în vârstă de 49, 32 respectiv 30 de ani.

Citește și Două BADANTE ROMÂNCE, ACUZATE că au SEDUS un general italian. L-au lăsat fără mii de euro contra favoruri sexuale

Badantele sunt acuzate că după ce au obținut încrederea bătrânei, au abuzat de capacitatea ei de discernământ și de ani de zile au exploatat-o.

Bătrâna a părăsit rar casa și când a făcut-o a fost întotdeauna în compania badantelor românce care o însoțiseră mai presus de toate în banca unde era deponent.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel