Două BADANTE ROMÂNCE, ACUZATE că au SEDUS un general italian. L-au lăsat fără mii de euro contra favoruri sexuale

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Două badante românce, Veronica B., în vârstă de 52 de ani, și Ramona S., în vârstă de 37 de ani, ar fi înșelat un bătrân din Italia, fost general, în vârstă de 90 de ani, care locuiește în zona Mazzini, Bologna.

Potrivit ilrestodelcarlino.it, procesul celor două românce începe în data de 27 februarie, la Bologna. Cele două i-ar fi lăsat conturile goale, luându-i aproximativ 100.000 de euro.

Cei doi fii ai bătrânului de 90 de ani spun că au depus cel puțin patru plângeri, începând cu 2013 până astăzi,
la carabinieri și la procuratură, „dar pare imposibil să-l eliberăm pe tatăl nostru de persecuția acestor femei fără scrupule”.

Citește și Italia. Tânără badantă ROMÂNCĂ, BATJOCORITĂ de un BĂTRÂN sub AMENINȚAREA armei

Totul a început atunci când soția fostului general italian a suferit un atac cerebral, și a avut nevoie de îngrijire. Familia a angajat-o ca îngrijitoare pe Veronica. Românca a recomandat familiei italiene și o prietenă, pe Ramona.

„Căutam o îngrijitoare, iar la biserica ne-a fost recomandată această Veronica. Ea a devenit imediat dezinteresată în a o îngriji pe mama, încercând în schimb să ajungă în patul tatălui meu, care, în ciuda vârstei înaintate, încă suferă după șarmul feminin. Desigur, intenția îngrijitoarei a fost de a-i lua banii, ceea ce a reușit să facă foarte bine”, spune unul dintre fiii generalului.

Citește și Italia. Badantă ROMÂNCĂ, moștenire FABULOASĂ de la bătrâna pe care o îngrijea

Veronica se pare că ar fi și împrumutat de la bătrân suma de 25.000 de euro, pe care nu i-a mai restituit. A fost dată afară din casa bătrânului în anul 2013.

În august 2014, soția generalului a murit. În ciuda plângerilor la poliție, româncele au continuat să îl viziteze pe general și în anii ce au urmat, pentru a-i lua în continuare bani, spun fiii pensionarului.

„În ciuda faptului că a fost dată afară, femeia asta și amicele ei au continuat să vină să-l viziteze și să-l fure de bani, abuzând de starea lui și de sensibilitățile lui față de ele”, a precizat unul dintre fii.

Copiii spun că starea de sănătate a bătrânului s-a deteriorat și a suferit un infarct, pentru că lua în mod regulat Viagra.

Citește și O bătrână din Italia, TORTURATĂ de o BADANTĂ ROMÂNCĂ: „Mă LOVEA și mă SCUIPA în față"

Băieții fostului general afirmă că suma sustrasă de românce de la tatăl lor a ajuns la aproximativ 100.000 de euro.

De teamă că tatăl lor va fi cu totul sărăcit, fiii săi au făcut apel la justiție. Româncele vor fi judecate sub acuzația de fraudă.

„Tatăl nostru în mod clar nu este conștient de ceea ce face... Am denunțat toate aceste fapte organelor competente, dar aceste femei nu au renunțat, par imposibil de îndepărtat", a încheiat unul dintre fiii bătrânului italian.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel