Italia. Tânără badantă ROMÂNCĂ, BATJOCORITĂ de un BĂTRÂN sub AMENINȚAREA armei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un italian, în vârstă de 86 de ani, a fost condamnat de judecătorii din Lecce la 2 ani de închisoare pentru violență sexuală după ce a batjocorit-o pe badanta soției sale, în vârstă de 26 de ani. 

Potrivit lavocedimanduria.it, totul s-a petrecut în Lucugnano, în provincia Lecce, Italia. Potrivit actului de acuzare considerat credibil de către judecători, bărbatul a profitat de absența soției sale și ar fi amenințat-o pe româncă spunând că are o armă acasă și o invită să se culce pe pat în schimbul unor sume de bani.

Speriată, tânăra a reușit să sară peste poarta casei pe care bătrânul o blocase înainte. 

În cursul procesului, apărătorul acuzatului, Federico Martella, a încercat să convingă judecătorii de imposibilitatea pentru clientul său, având în vedere vârsta și dificultatea de a munci, să susțină o relație sexuală.

Citește și Italia. Sacrificiile și răsplata BADANTEI. Povestea unei ROMÂNCE după 20 de ani de muncă

Avocatul tinerei, Paolo Rizzo, a reuşit să demonstreze că românca spune adevărul, aducând numeroase dovezi în sprijinul acuzaţiilor, precum şi precedente ale sistemului judiciar, în care alte persoane în vârstă s-au folosit de stimulente farmaceutice, cum ar fi Viagra, pentru a-şi abuza victimele.

Sentința Curții din Lecce pentru pensionarul italia a fost fermă, acesta fiind condamnat la 2 ani de puşcărie şi trebuie să-i plătească fetei 5.000 de euro despăgubire.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel