Italia. "Ți-am bătut soția și acum e rândul tău". Român, judecat pentru pentru insulte și amenințări

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Ți-am bătut soția și tu acum e rândul tău. Român, judecat pentru pentru insulte și amenințări. Sursa foto: freepik.com
Italia. Ți-am bătut soția și tu acum e rândul tău. Român, judecat pentru pentru insulte și amenințări. Sursa foto: freepik.com

Un român este acuzat că a hărțuit și amenințat, în mod repetat, două persoane atunci când le întâlnea pe stradă.

Un român în vârstă de 47 de ani a ajuns în fața judecătorului de la Tribunalul Penal din Perugia pentru a răspunde acuzației de amenințări și hărțuire împotriva unui bărbat, un marocan de 60 de ani, asistat de avocata Beatrice Marini.

Inculpatul român este acuzat că a agresat victima "în sensul că, de fiecare dată când îl întâlnea pe stradă, fără nicio motivație, l-a hărțuit și l-a amenințat cu fraze precum: nu mi-e frică de carabinieri, ți-am bătut soția și tu nu ai făcut nimic, îți sparg capul, imbecilule...".

Mai mult, atunci când s-a intersectat cu bărbatul pe o stradă, i-a ieșit în cale, apropiindu-se de el cu telefonul mobil pentru a-l filma. A ținut telefonul mobil la o distanță de aproximativ 10 centimetri de fața persoanei jignite, după care în cele din urmă 'l-a evitat, continuându-și drumul'. Presupusele evenimente au avut loc în Bettona în iulie 2018, scrie presa italiană.

De asemenea, inculpatul român trebuie să răspundă și la acuzația de hărțuire a unui bărbat italian de 71 de ani, deoarece "s-a apropiat cu mașina de acesta la o distanță de aproximativ 30 de centimetri de acesta". Apoi a coborât din autovehicul și a răbufnit împotriva celuilalt "susținând că acesta din urmă l-ar deranja de fiecare dată".

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Vezi și. Italia. Un român a jefuit un restaurant de față cu angajații

 

Un român a jefuit un restaurant din localitatea italiană Vallo di Lauro, provincia Avellino, după ce a distras personalul și a forțat casa de marcat.  

Românul de 52 de ani a intrat, ieri seară, într-un cunoscut restaurant din centrul localității mai sus amintite și, după ce a distras personalul prin diferite trucuri și înșelăciuni, a forțat casa de marcat  și i-a golit conținutul.

Ajunși la fața locului, polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele video și au reușit să-l identifice și să-l rețină pe hoț.

Românul avea asupra sa suma de 200 de euro și uneltele de spargere, pe care le-a folosit când a deschis forțat casa de marcat. Bărbatul a fost dus la secția de poliție, unde s-a descoperit că nu este la primul jaf. Acesta s-a ales cu un nou dosar penal, scrie presa italiană.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel