Italia. Tatăl român și-a omorât 2 copii și părinții, în accidentul pe care l-a provocat. Poliția a decis vinovatul și dinamica

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Tatăl român care conducea mașina în care o fetița de zece luni și un băiat de 10 ani au fost uciși în accidentul care a avut loc ieri pe o autostradă din Italia A1,  a fost arestat.

 Acuzația împotriva românului este de omuciderea multiplă din culpă. Bărbatul este chiar tatăl copiilor care au murit în accident și fiul celorlalți doi adulți care și-au pierdut viața. Așadar părinții și 2 copii au murit în urma accidentului.

Familia de români se afla într-un microbuz marca Volkswagen. La volan se afla capul familiei, care, după accident, cu capul în mâini, striga numele copiilor, conform martorilor citați de presa italiană. Șapte persoane se aflau în autoturismul românilor în timpul impactului, dintre care 4 au decedat pe loc.

Citește și: Italia. Patru ROMÂNI, morți într-un accident groaznic. Doi copii, printre victime

Leziuni importante au suferit și ceilalți pasageri ai mașinii, inclusiv alți doi copii cu vârsta de 13 ani și 10 luni. Aceasta din urmă ar fi sora geamănă a fetiței decedate. Copii au fost transferați la spitalul de pediatrie Meyer din Florența.

A intrat cu mașina într-un TIR

 

Anchetele poliției judiciare și ale poliției rutiere, conduse de procurorul Roberto Rossi, continuă. Autoritățile vor să înțeleagă ce s-a întâmplat exact. Conform unei prime reconstituiri, vehiculul condus de om ar fi lovit un camion staționat pe nada de urgență a drumului și apoi a ricoșat într-o altă mașină, informează Arezzoweb.it

„Este încă prea devreme pentru a înțelege cum s-ar fi putut întâmpla. Din păcate am asistat la moartea a patru persoane, inclusiv a doi minori”, a declarat procurorul Roberto Rossi, citat de presa din Italia, ssit ieri la fața accidentului.

Presa din Italia, care citează surse din anchetă, a explicat că, cel mai probabil, românul a adormit la volan, având în vedere că el a pierdut controlul direcției pe o bucată de drum drept, în timp ce condițiile de drum erau perfecte.

De asemenea, polițiștii și medicii care au ajuns la locul tragediei au povestit că nu au văzut niciodată asemenea scene șocante, trupurile victimelor fiind aruncate pe toată autostrada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel