Italia. Tânără româncă, bătută fără milă de iubit. Bărbatul, oprit la timp de forțele de ordine

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un bărbat ar putea ajunge din nou în libertate după ce a aruncat ulei încins pe soția sa și a bătut-o. Românca îl iartă: „Îi mai dau o șansă”
Un bărbat ar putea ajunge din nou în libertate după ce a aruncat ulei încins pe soția sa și a bătut-o. Românca îl iartă: „Îi mai dau o șansă”

Carabinierii Secției Mobile și cei ai Stației Napola au arestat un bărbat de 46 de ani, de origine română, acuzat de maltratare domestică și vătămarea partenerei.

Militarii, care au intervenit de urgență în locuința celor doi, au constatat că bărbatul a bătut-o și lovit-o pe femeie cu pumnii, provocându-i un traumatism cranio-facial cu multiple fracturi ale masivului facial. Medicii spun că tânăra româncă are nevoie de îngrijiri medicale de 30 de zile, relatează trapanisi.it.

La finalul audierii de validare a arestului, judecătorii l-au trimis pe bărbatul de origine română în arest la domiciliu cu aplicarea brățării electronice. Femeia a fost dusă la un centru pentru victimele violenței domestice. 

 

O altă româncă, bătută măr de partenerul gelos

 

Cazurile de violență domestică sunt în creștere. O româncă, de 31 de ani, din Tenenza di Misterbianco, a depus o reclamație la poliție, după a fost bătută de fostul iubit, de 45 de ani. Femeia care s-a ales cu nasul spart și mai multe vânătăi a ajuns la spital, iar bărbatul a fost arestat.  Carabinierii din Tenenza di Misterbianco au arestat un localnic în vârstă de 45 de ani, acuzat de vătămare corporală și răpire. Acesta și-a agresat și sechestrat fosta parteneră. Evenimentul a avut loc marți seara, când o femeie de 31 de ani, de naționalitate română, a solicitat ajutor, la 112.

Cu o voce tremurândă, femeia le-a spus polițiștilor că a fost bătută de fostul partener și, deși rănită, a reușit să evadează din casă. Patrula poliției a mers la fața locului, unde a găsit-o pe femeia care prezenta semne de bătaie violentă: avea nasul spart și mai multe vânătăi. Românca a ost transportată la camera de urgență a spitalului „Garibaldi Centro” unde medicii au constat că are o fractură a oaselor nazale și mai multe vânătăi, având nevoie de îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel