Italia. Româncă, bătuta măr de fostul iubit. S-a ales cu nasul spart și cu zeci de vânătăi

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O româncă, de 31 de ani, din Tenenza di Misterbianco, a depus o reclamație la poliție, după a fost bătută de fostul iubit, de 45 de ani. Femeia care s-a ales cu nasul spart și mai multe vânătăi a ajuns la spital, iar bărbatul a fost arestat. 

 

 

Carabinierii din Tenenza di Misterbianco au arestat un localnic în vârstă de 45 de ani, acuzat de vătămare corporală și răpire. Acesta și-a agresat și schestrat fosta parteneră. Evenimentul a avut loc marți seara, când o femeie de 31 de ani, de naționalitate română, a solicitat ajutor, la 112.

Cu o voce tremurândă, femeia le-a spus polițiștilor că a fost bătută de fostul partener și, deși rănită, a reușit să evadează din casă. Patrula poliției a mers la fața locului, unde a găsit-o pe femeia care prezenta semne de bătaie violentă: avea nasul spart și mai multe vânătăi.

Femeia a povestit că s-a întâlnit cu fostului iubit, care venise la ea pentru a bea ceva. Ulterior, după o discuție aprinsă, apărută din cauza geloziei, tânăra a preferat să-l însoțească pe fostul iubit până la el acasă. Ajunși la domiciliul bărbatului, acesta din urmă a invitat-o ​​să intre. Femeia a acceptat invitația, însă și-a dat seama că a comis o greșeală de neiertat. Fostul partener a început să tragă de ea, strigând că vrea să știe numele noului ei iubit. Mai mult, bărbatul i-a blocat calea și a început să o bată, transmite lasicilia.it.

Mai târziu, femeia l-a convins pe bărbatul nervos că nu va spune nimic polițiștilor și a reușit să scape. În plus, un vecin a intervenit, încercând să-l calmeze pe bărbatul agitat. Femeia a reușit, astfel, să urce în mașină și să ceara, telefonic, ajutor. Ulterior, a fost transportată la camera de urgență a spitalului „Garibaldi Centro” unde medicii au constat că are o fractură a oaselor nazale și mai multe vânătăi, având nevoie de îngrijiri medicale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel