Italia. Român, prins cu droguri în bagaje. A vrut să scape de ele, dar nu a scăpat de vigilența polițiștilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia_gara_droguri
italia_gara_droguri

Agenții echipei mobile de la poliția din Rieti au arestat un român, de 42 de ani rezident în Sabina, acuzat de deținere li trafic de droguri. Italia.  Drogurile au fost confiscate de agenți pentru investigații ulterioare. Rrezultatele anchetei au fost incluse în raportul care a fost trimis la Parchet.

În contextul operațiunilor de combatere a traficului de droguri, polițiștii au intensificat controalele privind prevenirea și combaterea traficului de droguri pe ruta Rieti-Roma. Astfel, au fost verificate autobuzele, folosite adesea de către traficanții de droguri pentru a ajunge în această provincie. Oamenii legii au sperat că astfel vor întrerupe orice canal de aprovizionare cu droguri.

În timpul unui control, agenții de poliție au oprit un bărbat, cu domiciliul în Sabina, care venea de la Roma și coborâse la stația Osteria Nuova. Bărbatul care devenise nervos a fost percheziționat. În bagaje, oamenii legii au găsit un plic cu 24 grame de hașiș, pe care bărbatul a încercat să-l arunce, relatează corrieredirieti.corr.it.

Ulterior, la domiciliul românului, polițiștii au găsit încă 15 grame de hașiș, un cântar de mare precizie și pachețele folosit pentru ambalarea dozelor care urmau să fie vândute. Drogurile au fost confiscate de agenți pentru investigații ulterioare. Toate rezultatele anchetelor au fost incluse în raportul care a fost trimis la Parchet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel