Italia. Tânăr român, găsit mort în locuința sa: „Drum lin spre cea care ți-a dat viață... Se pare că te-a vrut aproape”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Florin Străinu, în vârstă de 36 ani, s-a stins din viaţă în Italia.

Florin a luat calea străinătăţii de aproximativ 10 ani, mai întâi în Spania, ulterior în Italia. Din Italia a şi venit vestea tragică, miercuri, 27 mai, atunci când Florin nu i-a mai răspuns surorii sale la mesaje. Aceasta s-a alarmat și a dat alerta. Din păcate, Florin a fost găsit mort în locuința sa. Se pare că și-ar fi pus capăt zilelor. Cei doi aveau o relaţie deosebită, reuşind cu greu să treacă peste pierderea mamei lor, petrecută cu aproximativ nouă ani în urmă. 

Primarul comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu, de unde tânărul este originar, spune că pentru întreaga familie a fost o pierdere enormă. Tatăl tânărului „n-a mai purtat decât negru de atunci, îl salutam şi simţeam durere în glasul lui“, a spus primarul, potrivit Adevărul.

 

„Nu ştim, nu ştim ce s-a întâmplat cu el…”

 

Florin lucra, din câte se ştie, la un hotel în Italia. Greu de spus prin ce a putut să treacă în această perioadă, în care toate au mers anapoda, multe sectoare de activitate închizându-se de pe o zi pe alta.

„Toată lumea e bulversată, a făcut inamicul ăsta din noi ce-a vrut. Sunt familii, sunt convins, fără serviciu, sunt familii care au rămas fără bani, sunt familii care nu pot să-şi plătească ratele, sunt familii acolo care n-au putut să vină şi nu mai au cu ce să trăiască. N-aş vrea să cred că şi el face parte din categoria asta. De trei luni de zile fără să lucrezi… Nu ştim, nu ştim ce s-a întâmplat cu el… Era deschis din fire, şi lui şi surorii le plăcea natura. Îi plăcea să iasă, să facă mişcare… Mă puneam în situaţia tatălui lui acum şi…. E fără cuvinte. Tata e terminat. Nu s-a recăsătorit, vă daţi seama ce e-n sufletul lui, nici ei nu s-au căsătorit. S-au legat tare de maică-sa şi pentru ei a fost o durere mare, mai ales că acum un an şi jumătate a murit şi bunicul, de care de asemenea erau legaţi…“, a mai spus primarul.

„Fac un apel către toţi oamenii cu suflet mare”

 

Pe contul oficial de Facebook al localităţii, primarul a postat în această dimineaţă un mesaj despre vestea morţii lui Florin, rugând sătenii să sară în ajutorul familiei. Totodată, primarul a contactat agenţii economici din localitate şi a făcut apel şi în rândul angajaţilor din primărie. Iată anunţul care a cutremurat localitatea Brâncoveni: „Primăria Comunei Brâncoveni anunţă cu mare durere pierderea prematură a prietenului nostru Florin Străinu, la numai 36 de ani, om de mare caracter, cu un suflet ales, cel care a pus bazele formării echipei de fotbal Branco Brâncoveni şi care a fost permanent alaturi de noi in tot ceea ce am făcut.

Suntem alături de familia profund îndurerată şi fac un apel către toţi oamenii cu suflet mare care au posibilitatea de a ajuta pentru repatrierea din Italia. Aveţi ataşate conturile surorii sale, unde puteţi ajuta. Drum lin printre stele PRIETENE! Nu te vom uita niciodată! Condoleanţe familiei îndurerate!“

„Timpul este prețios. Nu-l risipi.”

 

Ultimul mesaj al lui Florin pe pagina de Facebook a fost: „Timpul este prețios. Nu-l risipi.”

După acest mesaj, prietenii, cunoscuții și familia au început să posteze mesajele de condoleanțe.

„Oare nimeni n-a observat tristețea acestui om, de ce nimeni n-a încercat sa-l ajute.. Păcat, păcat că a ales un drum fără întoarcere.. Drum lin spre cea care ți-a dat viață... Se pare că te-a vrut aproape...”

„Dumnezeu sa te odihneasca in Pace! Nu exista cuvinte pentru asa durere!”

„Drum bun intre ingeri suflet bun. Vestea ca ai plecat prea devreme este una ce nu se poate explica ..Dumnezeu sa iti dea odihna vesnica iar surori tale Diana puterea de a merge mai departe!!!!!”

„Dumnezeu să te ierte! Nu pot sa cred un băiat cu un suflet mare și foarte liniștit”.

„S-a stins un Luceafăr de pe pământ
Ca să stralucească
In Cer
Pentru eternitate
Odihnă veșnică scumpul nostru
Naș, verișor, prieten!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel