Italia. Șoferiță româncă beată și fără permis, la un pas de dezastru după ce a intrat cu mașina într-o conductă de gaz

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O noapte plină pentru carabinieri de la stația Ribolla (Grosseto), care în seara zilei de duminică, 27 februarie, au fost chemați să intervină la Roccastrada, unde un martor a văzut cum un automobil a derapat și a lovit un zid, provocând daune importante. 

Militarii au sosit la fața locului, unde au constatat că, în urma coliziunii, conducta de gaz a unei case a fost avariată.

Prin urmare, a fost solicitată și intervenția pompierilor, care, ajunși la fața locului, au avut grijă să pună în siguranță conducta de gaz. La bordul autoturismului se aflau două persoane, o femeie și un bărbat, ambii de origine română. Cei doi erau vii și nevătămați, dar în stare evidentă de ebrietate, scrie lanazione.it.

La momentul apariției carabinierilor ambii deja coborâseră din mașină și nu prea cooperau. Oamenii legii i-au testat cu etilotestul și au constatat că ambii au consumat alcool. În plus, carabinierii au discutat cu martorii pentru a putea înțelege cine se afla la volan, la momentul accidentului.

Șoferiță româncă beată și fără permis, la un pas de dezastru după ce a intrat cu mașina într-o conductă de gaz

 

La fața locului a sosit și grupul mobil de carabinieri din Follonica. Bărbatului i-a fost recoltat sânge constatându-se că a consumat alcool. La rândul ei, femeia, de naționalitate română, de aproximativ 30 de ani, despre care martorii au indicat că ea conducea autoturismul, a refuzat să facă testul de sânge.

În plus, din cercetările ulterioare a româncei, agenții au constatat că femeia nu a obținut niciodată permis de conducere. Bărbatul, în schimb, nu avea asupra lui niciun act de identitate.

Mașina, care este înmatriculată pe numele unui bărbat cu domiciliul în provincia Grosseto, în prezent de negăsit, a fost confiscată, deoarece nu are asigurare obligatorie. Cei doi au fost duși la secția de poliție pentru întocmirea actelor consecvente

Românca trebuie să răspundă pentru refuzul a se testa pentru alcoolemie, precum și pentru conducere fără permis. Pentru mașina neasigurată va răspunde proprietarul care este de negăsit.

Pasagerul din automobil, care a primit îngrijii medicale, fiind agitat din cauza băuturilor alcoolice, a fost identificat, în cele din urmă, de carabinierii Ribolla, ca fiind un cetățean român de aceeași vârstă cu femeia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel