Italia. Un român a atacat cu toporul un bărbat care purta o șapcă cu steagul Rusiei

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Un român, înarmat cu un topor, a atacat un bărbat, care purta o șapcă cu steagul Rusiei
Italia. Un român, înarmat cu un topor, a atacat un bărbat, care purta o șapcă cu steagul Rusiei

Un român de 32 de ani a ajuns în atenția polițiștilor, după ce a atacat un bărbat într-un bar din via Nazionale  în Pianoro Nuova, sâmbătă aprape de miezul nopții.

Un moldovean, care purta o șapcă cu drapelul Rusiei, se afla, cu iubita sa, într-un bar, sâmbătă seară, unde serveau cina. La un moment, în local a intrat un bărbat, de 32 de ani, de origine română, dar rezident în Pianoro.

Bărbatul român, care se afla cu influența alcoolului a început să-l amenințe și înjure pe bărbatul moldovean, din cauza șepcii pe care o purta.  Cu siguranță, românul a deveni nervos din cauza războiului din Ucraina, spun carabinierii, care au ajuns la fața locului, fiind alertați de către proprietarii barului, care a sunat la 112, scrie  ilrestodelcarlino.it.

Când a sosit patrula Normei San Lazzaro di Savena, românul plecase deja. Se credea că seara proastă s-a încheiat pentru moldovean și iubita sa, dar lucrurile au continuat.

 

Italia. Un român a atacat cu toporul un bărbat care purta o șapcă cu steagul Rusiei

 

La scut timp, romanul a revenit la bar, dar de data asta avea cu el un topor de 32 de centimetri. Cel mai probabil, românul a mers acasă de unde a luat toporul cu care s-a întors la bar, ai spun carabinierii.

Odată întors la bar, românul și-a reluat furia împotriva moldoveanului, care se afla încă acolo. Prefăcându-se că se apropie de el să-și ceară scuze, a încercat să-l lovească. Moldoveanul a reacționat lovindu-l în față și împingându-l violent. Trecătorii și proprietarii barului au intervenit și l-au imobilizat pe român.

La fața locului au sosit apoi carabinierii din Pianoro care l-au denunțat pe tânărul de 32 de ani, pentru amenințare agravată, transport ilegal de arme și obiecte susceptibile să rănească și l-au sancționat administrativ pentru hărțuire în stare de ebrietate.

Un alt bărbat român și-a ucis socrul cu un topor și și-a rănit grav soția și soacra, pe o stradă din Porto Torres, în provincia Sassari, la capătul unei dispute familiale. 

 

Italia. Un bărbat și-a ucis socrul cu toporul și le-a rănit cu bestialitate pe soția și soacra sa

 

O tragedie de familie s-a petrecut în Porto Torres, în provincia Sassari. Un bărbat, fost polițist, și-a ucis socrul cu toporul și și-a rănit grav soacra și soția.

Teribila tragedie familială s-a petrecut în cursul serii în Porto Torres, în provincia Sassari. Victima, potrivit presei locale din Sardinia, este fost un fost polițist. Bărbatul ar fi intervenit pentru a-și apăra fiica de soțul ei, însă acesta din urmă l-a lovit mortal cu un topor. La fața locului a fost chemat și Departamentul de Investigații din Sassari pentru investigații.

Ucigașul a fugit apoi de la fața locului, fiind căutat de poliție. Bărbatul a fost arestat de carabinierii din Porto Torres, după ce s-a predat. 

Soția și soacra acestuia au fost tratate în stare foarte gravă și duse la spitalul Santissima Annunziata din Sassari. Carabinierii investighează cazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel