Un român s-a lovit la cap în timp ce-și urmărea soția cu un topor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român s-a lovit la cap în timp ce-și urmărea soția cu un topor
Un român s-a lovit la cap în timp ce-și urmărea soția cu un topor

Un ieșean a ajuns, în noaptea dintre ani, la Institutul de Psihiatrie „Socola”, după ce a suferit un traumatism cranio-facial căzând în timp ce își urmărea soția cu toporul.

Un bărbat de 40 de ani din Ciurea a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe „Sf. Spiridon” Iaşi în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Pe fondul consumului de alcool, acesta a dezvoltat o psihoză etanolică și, în timp ce își urmărea soția cu toporul, a căzut și a făcut un traumatism cranio-facial, relatează  observatornews.ro

Potrivit medicilor, bărbatul a fost încătușat de poliție, evaluat de medici și dirijat apoi pentru internare spre Spitalul de Psihiatrie „Socola”.

Un caz asemănător a avut loc în luna noiembrie în județul Vâlcea, unde o femeie de 70 de ani din comuna Livezi a fost arestată, fiind cercetată pentru omor calificat, după ce şi-ar fi ucis cumnatul cu mai multe lovituri de topor aplicate în zona capului.

 

Crimă șocantă: O româncă și-a omorât cumnatul cu toporul

 

O femeie de 70 de ani din comuna Livezi a fost arestată, fiind cercetată pentru omor calificat, după ce în urmă cu două zile şi-ar fi ucis cumnatul cu mai multe lovituri de topor aplicate în zona capului, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

O femeie în vârstă de 70 de ani din comuna Livezi, județul Vâlcea, a fost arestată, fiind cercetată pentru omor calificat, după ce în urmă cu două zile şi-ar fi ucis cumnatul cu mai multe lovituri de topor aplicate în zona capului, a informat, luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Potrivit sursei citate, din datele de până acum, crima ar fi avut loc sâmbătă, 6 noiembrie, după-amiază, în timp ce bărbatul, în vârstă de 75 de ani, dormea pe marginea unui drum, foarte aproape de casa lui părintească.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în ziua de 6.11.2021, în jurul orei 15,40, pe fondul unei relaţii conflictuale vechi pe care inculpata, în vârstă de 70 de ani, o avea cu soţia victimei, cumnatul său, în vârstă de 75 de ani, observând-o pe victimă în timp ce se afla culcată în afara părţii carosabile a DN 67 B, din comuna Livezi, lângă gardul fostei case părinteşti a acestuia, a luat hotărârea de a suprima viaţa victimei, scop în care inculpata s-a înarmat cu un topor pe care l-a luat de la locuinţa sa, situată în apropierea locului unde se afla culcată victima, şi s-a deplasat în acel loc, aplicându-i victimei, cu cruzime, lovituri repetate în cap, atât cu muchia, cât şi cu partea tăietoare a respectivului topor, zdrobind efectiv capul victimei şi provocându-i, în acest mod, decesul”, se arată în comunicatul Parchetului Vâlcea.

Procurorii vâlceni au dispus arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile, aceasta urmând să fie în continuare cercetată până la lămurirea cauzei sub toate aspectele, relatează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel