Italia. Șofer român, rănit grav într-un accident: Încarcerat după ce a intrat cu duba într-un TIR

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
sursa estense.com
sursa estense.com

Un accident grav a avut loc pe autostrada A13 Bologna-Padua, unde joi, 23 decembrie, în jurul orei 9.30, o furgonetă, la volanul căreia se afla un român, a intrat în coliziune cu un camion.

 

 

 

Șoferul primului vehicul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, de naționalitate română și rezident în Italia, a fost grav rănit. În plus, românul a rămas prins, încarcerat în autovehiculul strivit, înainte de a fi scos dintre fiare de către pompierii din Ferrara.

Ulterior, acesta a fost transportat în stare gravă - dar fără a-i fi pusă viața în pericol - la spitalul din Cona.

Coliziunea a avut loc la kilometrul 31, imediat după Ferrara Sud, în direcția Bologna, și este posibil să fi fost cauzată de neatenția șoferului dubei care, probabil din cauza ceții dense, nu a observat semnalizarea luminilor de avarie ale unui TIR care staționa.

Astfel, românul nu a putut frâna la timp, ajungând să intre frontal cu autoutilitara pe care o conducea, în spatele camionului.

Poliția rutieră din Altedo a intervenit imediat la fața locului, împreună cu operatorii de la 115 și serviciile de salvare 118.

Românul a fost scos de pompieri dintre fiarele vehiculului și transportat la spitalul din Cona (Veneto). Acesta este grav rănit, însă viața românului nu este în pericol, scrie estense.com.

 

Șofer român de TIR, mort în timp ce urca în cabina camionului

 

În urmă cu câteva zile, o altă tragedie a avut loc în Italia, unde un șofer român de TIR, în vârstă de 46 de ani, a murit. Potrivit presei din Italia, șoferul român de camion s-a prăbușit în timp ce vorbea cu un coleg șofer de TIR. Transportatorul român care a murit ieri la Atessa avea 46 de ani. 

Șoferul de camion român se pare că a murit în urma unui infarct. Numele lui era Victor M., era locuitor în Castrocaro Terme și abia ajunsese cu mastodontul lui în acel loc. A coborât din vehicul și a început să vorbească cu un coleg de transport, când s-a îmbolnăvit brusc și s-a prăbușit pe asfalt, potrivit abruzzolive.tv.

Evenimentul a avut loc lângă parcarea fostului Blutec, în via Napoli.

Medicii sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze pe român, însă fără rezultat. La fața locului au ajuns și carabinierii companiei Atessa, coordonați de căpitanul Alfonso Venturi, pentru a reconstitui incidentul.

După audierea avizului medicului legist, procurorul din Lanciano a dispus restituirea trupului neînsuflețit familiei.

Victor a lăsat în urmă o soție și un copilaș.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel