Italia. Șofer român, lăsat fără 300 de litri de combustibil: "Au furat motorină de 500 de euro, în timp ce dormeam"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Șofer român, lăsat fără 300 de litri de combustibil Au furat motorină de 500 de euro, în timp ce dormeam
Italia. Șofer român, lăsat fără 300 de litri de combustibil Au furat motorină de 500 de euro, în timp ce dormeam

Un  șofer român care și-a parcat camioneta în zona Vilei Fastiggi, în via Brigata Gap, din Presaro, a rămas fără motorină în valoare de 500 de euro. 

În timp ce dormea, hoții au furat motorină în valoare de peste 500 de euro. Potrivit reconstituirii, românul, care locuiește de ceva vreme în Pesaro, și-a parcat camioneta în zona Vilei Fastiggi, în via Brigata Gap.

Când a ieșit dimineața în parcare, românul și-a dat seama că ceva nu este în regulă. Și-a inspectat vehiculul și-a dat seama că cineva a furat combustibilul. În total, hoții, care au acționat în timpul nopții, profitând de sărbătorile pascale catolice, au retras circa 300 de litri de motorină, în valoare de peste 500 de euro, relatează ilrestodelcarlino.it.

Românul a anunțat carabinierii, care fac cercetări pentru a-i depista pe autorii furtului.

Un caz similar pe 20 februarie, când doi români au fost prinși în timp de furau motorină.

Italia. Doi români, prinși în flagrant la furat de motorină. Doar unul dintre ei a fost arestat 
 

Bărbații au fost prinși în flagrant în timp ce furau combustibil. Aceștia luaseră deja 250 de litri de motorină, punându-i în 10 cutii de plastic și au încercat să fugă atunci când au văzut polițiștii. Doar unul dintre români a fost arestat.

Un cetățean român a fost arestat duminică, 20 februarie, pentru furt de motorină de la două mașini pentru terasamente. Acesta era ajutat de un compatriot, care a reușit să scape de carabinieri.

În noaptea dintre 19 și 20 februarie 2022, în Borgo San Siro, agenții Secției Radiomobile a Companiei din Vigevano au reținut un bărbat, după ce a fost prins în flagrant de furt calificat. Românul EF este domiciliat în Vigevano și are mai multe antecedente cu poliția.

Poliția a primit o sesizarea prin "NUE 112" și a intervenit în zona rurală a comunei Borgo San Siro, în localitatea Torrazza, unde cei doi români, EF împreună cu o persoană neidentificată, intenționau să sustragă, cu un furtun de cauciuc, motorină din două excavatoare. Mașinile se aflau pe proprietatea unui întreprinzător agricol, iar cei doi au fost nevoiți să forțeze capacele de etanșare ale rezervoarelor, pentru a lua combustibilul.

La sosirea agenților de poliție, hoții au abandonat bunurile sustrase, constând în 250 de litri de motorină, înghesuite în 10 bidoane de plastic. Acestea au fost supuse sechestrului. Intervenția promptă a carabinierilor a făcut posibilă blocarea unuia dintre cei doi bărbați și aducerea acestuia în arest, însă celălalt roman, a reușit să fugă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel