Italia. Român, scandal monstru în autobuz când i s-a cerut mască de protecție. Riscă EXPULZAREA

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un român riscă să fie expulzat din Italia, după un scandal monstru făcut în autobuz. Acesta nu avea mască, iar când i s-a cerut să coboare a lovit autobuzul cu o sticlă. Poliția, ajunsă la fața locului a luat măsuri imediate, iar Oficiul pentru Imigrări verifică dacă locuiește legal în Italia. 

Şoferul autobuzului și martorii au identificat un cetățean român, de 35 de ani, rezident în La Spezia, care, fiind în stare de ebrietate, a avariat, cu o sticlă, uşa mijlocului de transport.

În stația Piazza Brin, românul care a urcat în  autobuz s-a certat cu şoferul, care îi atrăsese atenţia că nu are mască de protecţie.   

Conaţionalul nostru a început să insulte șoferul, apoi a coborât din autobuz, dar nu înainte de a lovi cu o sticlă uşa autovehiculului.

Bărbatul recalcitrant a fost dus la sediul poliţiei, dar este cercetat în stare de libertate, fiind acuzat de daune aduse unui bun public, dar şi de pentru întreruperea cursei de transport, care nu a mai putut continua. De asemenea, Oficiul pentru Imigrări cercetează dacă românul stă legal în Italia.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel