Italia. ROMÂNUL care a UCIS-O pe Alina în fața fiicei sale de 11 luni a oferit judecătorilor DETALII ȘOCANTE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Alina Elena Biță, în vârstă de 28 de ani, ar fi fost ucisă în data de 9 octombrie 2017 în fața fiicei sale de 11 luni de Paul Todirașcu, în vârstă de 18 ani, în Cerda, Sicilia.

Prezent la termenul de judecată care a avut loc astăzi, românul și-ar fi recunoscut fapta și a oferit detalii de la tragicul eveniment.

Citește și Italia. O badantă româncă şi-a dat demisia după numai o zi de lucru. A fost arestată de carabinieri

„Eu sunt cel care a ucis-o pe Alina. Am strâns-o de gât cu toată forța”, a declarat Paul Todirașcu în fața judecătorului Tribunalului din Termini Imerese.

(w670) Paul Todir

Cu el ar fi fost Florin Buzilă, în vârstă de 19 ani, care, după mărturisirea lui Paul, ar fi ținut-o pe Alina în timp ce o sugruma. ADN-ul lui Paul Todirașcu ar fi fost găsit sub unghiile Alinei de către Riss of Messina. 

 

Alina Elena Biță a fost apoi strangulată în fața fiicei sale de 11 luni

 

Crima ar fi avut loc după ce cei doi au fost primiți în casă la ora 9 dimineața de către Alina întrucât îi cunoștea, fiind rude ale soțului. Ei veniseră însă cu gândul să fure bani pentru a-și acoperi datoriile pe droguri. Tinerii au furat o sumă mică de bani și niște bijuterii. Alina Elena Biță a fost apoi strangulată în fața fiicei sale de 11 luni. În acel moment, soțul româncei nu era acasă, ci la serviciu.

Sotul Alinei a fost cel care a gasit-o pe tânără inconștientă. A sunat la salvare, dar medicii sosiți la fața locului n-au putut să facă altceva decât să constate moartea Alinei.

Citește și Italia. Româncă bătută din gelozie. Iubitul ei tunisian nu a mai suportat

Procurorii italieni au cerut la proces pedeapsa de închisoare pe viață pentru ucigașul româncei.

 

Medicii au crezut că a murit din cauze naturale


Inițial, medicii care au examinat trupul tinerei au crezut că ea a murit din cauze naturale, ea suferind un anevrism cerebral, dar în urma necropsiei efectuate, medicii legiști au constatat că Alina a fost ucisă.

Citește și Italia. Badantă ROMÂNCĂ, ținute PROVOCATOARE pentru a-l AȚÂȚA pe pensionar. După avansuri, îl lovea și îl înjura

Politiștii au declanșat o anchetă în acest sens și mult timp l-au considerat pe soțul victimei principalul suspect în acest caz, până când probele i-au condus pe oamenii legii la Buzilă și Todirașcu.

Cei doi sunt din Iași și sunt verișori cu soțul victimei. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel