Italia. Româncă, înjunghiată după o ceartă cu un conațional: „Stau până târziu, se îmbată și țipă, dar niciodată nu au mers așa departe”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Româncă, înjunghiată după o ceartă cu un conațional: „Stau până târziu, se îmbată și țipă, dar niciodată nu au mers așa departe”. FOTO: captură ilgiorno.it
Italia. Româncă, înjunghiată după o ceartă cu un conațional: „Stau până târziu, se îmbată și țipă, dar niciodată nu au mers așa departe”. FOTO: captură ilgiorno.it

O româncă, în vârstă de 32 de ani, a fost înjunghiată în abdomen de un conațional, ieri seară, în Cimiano, un cartier din Milano, Italia.

„Aici e așa în fiecare zi, ajung după-amiaza și în weekend stau până noaptea târziu: se îmbată și țipă, dar niciodată până acum nu au mers atât de departe”, spun locuitorii din zona în care a avut loc incidentul din Cimiano. 

Ieri seară a izbucnit o ceartă violentă între doi români. Primele palme și pumni au fost între un bărbat și o femeie, ambii de origine română. Apoi a ieșit un cuțit, iar tânăra de 32 de ani a fost grav rănită în abdomen. Primele rapoarte medicale par să excludă o rană care să-i pună viața în pericol. 

Elicopter prăbușit în Italia: Cinci morți și doi dispăruți

Totodată, au fost răniți agresorul și un alt compatriot, în vârstă de 50 ani, respectiv 61 de ani, care au fost internați în condiții mai puțin îngrijorătoare la Niguarda și San Gerardo din Monza.

Presupusul atacator a fost oprit de carabinieri, care au intervenit imediat după raid la audierea unor cetăţeni.

Clipe de groază trăite de un șofer român de TIR în Italia: Camionul plin cu baterii a luat foc - FOTO

 

Agresorul și un alt bărbat care a încercat să o apere pe femeie, răniți

 

Alarma s-a declanșat în jurul orei locale 19:40. Discuția în cadrul grupului a izbucnit brusc, alcoolul acționând ca un probabil detonator. Dintr-o dată, bărbatul și femeia, din motive încă neclare, au început să se înfrunte în fața altor zeci de oameni care stau în mod obișnuit pe băncile din zona verde, și s-au lovit cu palme și pumni. În acel moment, ceilalți au intervenit pentru a încerca să-i despartă și mai ales să-l țină pe bărbat nemișcat. Apoi, însă, a ieșit un cuțit: în mulțime, în mijlocul zgomotelor sticlelor sparte și a capotelor mașinilor folosite drept scut, românca de 32 de ani a fost înjunghiată.

Italia, zguduită de un cutremur puternic: În ce zone s-a simțit seismul

Agresorul și un alt bărbat care a încercat să o apere pe femeie au fost și ei răniți, potrivit poliției. Cel puțin două persoane implicate în luptă ar fi fugit înainte de sosirea carabinierilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel