Clipe de groază trăite de un șofer român de TIR în Italia: Camionul plin cu baterii a luat foc - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Clipe de groază trăite de un șofer român de TIR în Italia: Camionul plin cu baterii a luat foc - FOTO mandamentonotizie.it
Clipe de groază trăite de un șofer român de TIR în Italia: Camionul plin cu baterii a luat foc - FOTO mandamentonotizie.it

Un șofer român de TIR a trecut prin clipe de coșmar după ce camionul pe care îl conducea a luat foc pe autostrada A16 Napoli-Canosa din Italia.

„Echipa Detașamentului de Pompieri a detașamentului Bisaccia a intervenit pe 9 iunie, imediat după ora locală 18.00, pe autostrada A16 Napoli - Canosa, la Km. 115.400 spre Napoli, pe teritoriul municipiului Lacedonia, pentru un incendiu care a implicat un camion articulat care transporta baterii auto epuizate. La sosirea echipei, vehiculul greu a fost cuprins în totalitate de flăcări, fiind necesară și intervenția unui autocisternă de la sediul Avellino pentru stingerea incendiului”, au transmis pompierii.

2. mandamento... (clipe-de-groaza-traite-de-un-sofer-roman-de-tir-in-italia-camionul-plin-cu-baterii-a-luat-foc--2.jpg)

Șoferul român nu a fost rănit, ci doar speriat. Au fost înregistrate perturbări pentru circulația pe importanta arteră care leagă Campania de Puglia.

Coșmarul șoferilor români de TIR, deveniți ținta hoților și a imigranților: „Suntem singuri, nu ne ajută nimeni!”

Din camionul românului nu a mai rămas nimic. Întregul vehicul, dar și bateriile uzate pe care le transporta s-au făcut scrum. Pagubele în urma incendiului sunt semnificative.

3. mandamento... (clipe-de-groaza-traite-de-un-sofer-roman-de-tir-in-italia-camionul-plin-cu-baterii-a-luat-foc--3.jpg)

Motivele incendiului sunt acum cercetate. 

Microbuz cu români, accident cumplit pe autostradă în Italia: Un mort și cinci răniți

 

Șofer român de TIR, înjunghiat de un coleg compatriot, în Italia

 

Săptămâna trecută, un alt șofer român de TIR a trecut prin clipe groaznice după ce a fost înjunghiat de un coleg conațional. Românul se zbate între viață și moarte după ce a fost înjunghiat în zona de odihnă Brughiera Est (spre Milano) de pe A8 din Italia.

Potrivit presei din Italia, o bătaie ar fi implicat trei șoferi de camion, la scurt timp după ora locală 21:00, sâmbătă, 4 iunie, în zona de odihnă Brughiera Est de-a lungul A8 lângă Castronno spre Varese din Italia. Cauzele confruntării violente sunt încă neclare, anchetatorii încă audiază martorii. La fața locului au intervenit patrule de poliție pentru a reconstitui incidentul.

Franța. Șofer român de TIR, înjunghiat de un coleg: „Așa să saluți, ca la Ocna Mureș!”

Mașini de intervenție din Areu au sosit pe A8 cu două ambulanțe și un automedical. Unul dintre șoferii de camion implicați în luptă ar fi fost lovit cu un instrument contondent, fiind rănit foarte grav în abdomen. A fost transportat la spital în cod roșu, cel de maximă gravitate.

Poliția a făcut deja o reținere pentru tentativă de omor a șoferului român de camion grav rănit. Arestatul este un șofer român de TIR, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul se află acum la închisoarea din Busto la dispoziția autorităților judiciare.

Potrivit celor reconstituite până la acest moment, românul de 40 de ani, beat, l-ar fi tăiat în abdomen pe colegul lui conațional în plină ceartă. Un al treilea șofer de camion a încercat să intervină pentru a calma spiritele fără a obține rezultate. Românul de 40 de ani este acuzat acum de tentativă de omor.

Italia. Șofer român de TIR, înjunghiat de un coleg compatriot: Un al treilea transportator a încercat să intervină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel