Italia. Șofer român de TIR, înjunghiat de un coleg compatriot: Un al treilea transportator a încercat să intervină

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Șofer român de TIR, înjunghiat de un coleg compatriot: Un al treilea transportator a încercat să intervină. FOTO: malpensa24.it
Italia. Șofer român de TIR, înjunghiat de un coleg compatriot: Un al treilea transportator a încercat să intervină. FOTO: malpensa24.it

Un șofer român de camion se zbate între viață și moarte după ce a fost înjunghiat de un coleg, sâmbătă, în zona de odihnă Brughiera Est (spre Milano) de pe A8 din Italia.

Potrivit presei din Italia, o bătaie ar fi implicat trei șoferi de camion, la scurt timp după ora locală 21:00, sâmbătă, 4 iunie, în zona de odihnă Brughiera Est de-a lungul A8 lângă Castronno spre Varese din Italia. Cauzele confruntării violente sunt încă neclare, anchetatorii încă audiază martorii. La fața locului au intervenit patrule de poliție pentru a reconstitui incidentul.

Mașini de intervenție din Areu au sosit pe A8 cu două ambulanțe și un automedical. Unul dintre șoferii de camion implicați în luptă ar fi fost lovit cu un instrument contondent, fiind rănit foarte grav în abdomen. A fost transportat la spital în cod roșu, cel de maximă gravitate.

Coșmarul șoferilor români de TIR, deveniți ținta hoților și a imigranților: „Suntem singuri, nu ne ajută nimeni!”

 

Un șofer român de TIR, arestat pentru tentativă de omor

 

Poliția a făcut deja o reținere pentru tentativă de omor a șoferului român de camion grav rănit. Arestatul este un șofer român de TIR, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul se află acum la închisoarea din Busto la dispoziția autorităților judiciare.

Potrivit celor reconstituite până la acest moment, românul de 40 de ani, beat, l-ar fi tăiat în abdomen pe colegul lui conațional în plină ceartă. Un al treilea șofer de camion a încercat să intervină pentru a calma spiritele fără a obține rezultate. Românul de 40 de ani este acuzat acum de tentativă de omor.

Microbuz cu români, accident cumplit pe autostradă în Italia: Un mort și cinci răniți

 

Un șofer român de TIR, ucis de un alt șofer român într-o parcare din Spania

 

Amintim că anul trecut, Catalonia a experimentat un nou episod de violență, de data aceasta într-o parcare din La Junquera, unde un șofer român de TIR a fost înjunghiat fatal de un alt șofer român. Autoritățile au fost alertate despre luptă între trei persoane. Acest incident a pus capăt vieții unuia dintre ei și a rănit un altul. La scurt timp, poliția catalană l-a arestat pe presupusul agresor. Un tânăr de 29 de ani, de naționalitate română.

Lucian B. şi un alt român, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit cu Adrian Claudiu B., un şofer român de microbuz, toţi fiind din Argeş. Între cei trei șoferi a pornit un adevărat scandal, iar Adrian ar fi început să-i amenințe pe cei doi șoferi români de TIR cu un cuțit și chiar să-i înjunghie. Martorii au sunat imediat la 112. Medicii ajunși la fața locului nu au mai avut ce să facă pentru Lucian, fiind declarat mort, iar celălalt șofer român a fost dus la spital de urgență cu răni foarte grave. Până la ora publicării acestui material nu se cunoaște starea de sănătate sau identitatea șoferului rănit.

Franța. Șofer român de TIR, înjunghiat de un coleg: „Așa să saluți, ca la Ocna Mureș!”

Evenimentele au avut loc în luna octombrie 2021. Șoferul român care i-a înjunghiat pe ceilalți doi a fugit într-un vehicul. O patrulă a Mossos d'Esquadra a localizat mașina la scurt timp după aceea, a identificat presupusul autor și l-a acuzat de omucidere și infracțiune de vătămare. În timpul evadării sale, atacatorul s-a ciocnit de un sens giratoriu în timp ce încerca să ajungă în Franța, dar agenții l-au prins lângă o benzinărie. Acolo, l-au arestat și au sigilat duba, care era pătată cu sânge chiar lângă ușa care duce la scaunul șoferului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel